返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-8-20 02:06 PM 發表

边个叫你做啊?? 我死啦!!   我死啦!!   我下世点样过??
你就可以揾你个曼联仔咯。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-20 02:29 PM 發表

个曼联仔不要我了。。。
哦。。。惊他喂你唔饱啊??
原帖由 mun2 於 2008-8-20 02:58 PM 發表

是他不要我。。。 不是我不要他!!
哦。原来是唔吃排骨。。中意吃猪腩肉。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-20 06:11 PM 發表

咪就是那个帮粉红猪做手术那个lor....
哈。。哈。。咁你就等给人没人道咁毁灭啦。。条粉红猪已经行先你一步了。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-20 08:07 PM 發表

咁你有什么要讲就好讲啰。。。 我迟点就会晤系度。。
哈。。哈。。你有几多身家啊。。跌多少资助下我啦。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-20 09:24 PM 發表

哈哈哈。。。 我有几多身家一眼看晒。。。 155元啰。。
哈。。哈。。155蚊。。照杀啊。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-20 09:41 PM 發表

阴公。。。 乞丐钱都要抢!!!没天理!!
哈。。哈。。你去赢翻赌后D钱咯。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-20 11:33 PM 發表

酱都算灌水??
哈。。哈。。咁你就小心啦。。你都是写5个字啊。。
原帖由 mun2 於 2008-8-20 11:31 PM 發表

你无人性!!。。 你要养我下半世。。。 我无脸见人了。。。。
哈。。哈。。是咯。。是咯。。拿拿声霸住先啦。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-20 11:47 PM 發表

我哪里有灌水啊,我在踩他,所以加一些icon而已罢了嘛,有不对吗
哈。。哈。你有灌水???在边??
原帖由 tingx2 於 2008-8-20 11:54 PM 發表

不是喔。。 他是回应我的帖子。。。
哈。。哈。。回你帖的是我啦。。你看清楚啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-20 11:57 PM 發表

那位仁兄是讲你还是 tingx2?
是讲紧你的曼联仔咯。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-21 09:30 AM 發表

点算好?你一出现全世界走晒??
哗。。一针见血。。
原帖由 cck_my 於 2008-8-21 12:28 PM 發表
係呀, 仲未止呀!
唉。。。点算好。。。去医院拿牌仔看医生啦。
原帖由 mun2 於 2008-8-21 01:53 PM 發表

下个聚会你会来吗?
我。。我会啊。。你放心。。你一定见到我。。