返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 01:05 PM 發表

在某人心中你一定係至型架
哦/。。。可能,家阵会后悔了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-8-5 01:15 PM 發表

争d窒息。。。得我地两个唔食烟。。。
是三个啊。。。仲有一个人。。叫哈利斯架。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 01:23 PM 發表

下次我搞聚会...你都出席啦...无烟聚会
我又出。。。我可以唔吸烟架。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-5 01:28 PM 發表
嘩, 不用放大鏡.......看清楚了~
哈。。哈。。咁下次的聚会你会出现吗???
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 01:31 PM 發表
女仔聚会..你都要去啊..
我想陪住你。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-5 01:33 PM 發表

真係可以唔吸  !!? 能夠忍幾耐先 !!?
哦。。我在家没出去饮茶吹水的话。。一个星期。应该都可以的。。
原帖由 devil2007 於 2008-8-5 01:35 PM 發表
剛剛才睇到您地有聚會..... enjoy 嗎? 可以介紹下照片裡邊會員的大名嗎??
哦。。我会去整理的。。一下没想到放名。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 01:44 PM 發表

你有时间陪我啊..
只有为你。。你想的话。。我可以。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-5 01:45 PM 發表

那就不要飲茶,飲啤酒,ok?
不要吹水,只吹風~嘻嘻
哈。。哈。。你有潜在能力做废柴帮主啊。。。
原帖由 yng 於 2008-8-5 01:59 PM 發表

唔好意思,因为他坐离我比较远所以无留意到。。。
是了。。。你朋友叫咩名啊???我忘记左了。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-5 02:10 PM 發表

有糧出?!?
哈。。哈。看你的表现咯。。没表现就少D咯。。。
原帖由 yng 於 2008-8-5 07:13 PM 發表
小心靓姐溶佐你。。。
哈。。哈。我看吃左他就真。。他咁靓仔。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-5 08:02 PM 發表
hehe.... 看了,你们都好开心哦。很羡慕........
哈。。哈。。咁下一次就欲埋你的出现啦。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-5 09:13 PM 發表

好的.....一定要...
噢噢。。到时咪放飞机啊。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-6 01:50 AM 發表

其实我都可以好温柔架~~~~~~
噢噢。。是啊。。动作粗暴。。声音温柔咯。。