返回列表 回復 發帖
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 01:39 PM 發表

醬是什麼意思! 唔明..
哈。。哈。。原来鸡仔饼看唔明架。。。是这样的意思。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 02:20 PM 發表

客家話!!!!
都可以架。。我都会讲。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 02:22 PM 發表

不懂馬來語也可以自己四周圍玩嗎?
哦。。都可以的。。我捻应该都没问题的。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-6 02:29 PM 發表

可以....用英文都可以...这便有很多香蕉人的.........
哦。。咁你是唔是其中一个啊??
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 02:42 PM 發表

未去過馬來西亞玩, when is the best time to visit?
哦。。。你几时会来玩啊???到时搞个聚会欢迎你。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-6 02:52 PM 發表

2 哥,我是semua pun boleh.... ROJAK........
哦。。。我就没你咁劲了。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-6 02:58 PM 發表

2 哥,记得早点给我知道有些聚会的日子。OK?
哈。。哈。。我地会早一个星期至两个星期公布的。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-6 03:17 PM 發表
有新加的相片
是啊。。刚刚加上去的。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-6 04:43 PM 發表

有都是wk.hoo先被靓姐溶啦。。。
又关我事??!!我没讲过靓姐坏话架。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-6 04:46 PM 發表

你吃醋啊。。。
哦。。咁讲得???个日又没见咁好表现喎。。
原帖由 mun2 於 2008-8-6 05:31 PM 發表

Hoo兄, 得照片摆到很靓喔 !! 真是有心机!  

点解有个美女眯埋眼同靓姐讲话呢?
哦。。D相是哈利斯兵团整架。。真系要多谢他啊。。

哦。。。自然就是美啦。。你咁正。。没问题咯。。
原帖由 yng 於 2008-8-6 07:50 PM 發表
下次约下午。wlt1110惊夜晚自己返屋企。。。
哦。。又是喎。。有得捻喎。。。可以考虑。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-6 10:23 PM 發表

靓姐 + 美女 = 绝配 !  
我顶。。我想呕。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-6 10:50 PM 發表

一句话讲晒。。。 绝!
哦哦。。我呕到没野呕了。 。我顶。。呕紧血了。。
原帖由 mun2 於 2008-8-6 10:59 PM 發表

哇!哈利斯兵团o甘 pannai gei..
噢噢。。有D兴趣咁喎???