返回列表 回復 發帖
唔好啊。。。你地又趁我唔系度,将我摆上餐桌?!
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-27 05:16 PM 發表
猪猪...................我要.....你..........http://bq.caihongqq.com/csq/csq-cidu.net-05. ...
大师兄。。你唔好对我咁残忍啦。。。话晒我地都是同一家族。。。
发生咩事?!
原帖由 jclai 於 2008-8-28 06:07 PM 發表

又有猪吃了
咁应该唔关我事。。我走先啦。。
因为我是肥猪唔是烧猪。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-28 06:29 PM 發表

你呢只猪都好手哦!
咩是好手啊?!
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-28 07:55 PM 發表
有谁要吃烧肉在此留言.................. 我买..........
我咩都看唔到。。。
是时间拾包袱走路。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-28 08:13 PM 發表
半肥瘦好吗..........? 猪腩肉..........
时运高啊。。。咩都看不到听不到啊。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-28 08:16 PM 發表

噢。。。。打少左黎粒字,系好“抢手”之岩!
抢手?!就来被人放落肚啦。。猪身不保啊
原帖由 william仔 於 2008-8-28 08:48 PM 發表

O........... you don't know me ...............
你好啊。。。Williams仔
原帖由 william仔 於 2008-8-28 08:53 PM 發表

you know me ??
以前唔识。。。。已架想识你啊。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 08:56 PM 發表

I want !! I want !!!

I want 有皮的半肥瘦!!!
你真是好叻吃啊。。。吃神?!
原帖由 mun2 於 2008-8-28 08:59 PM 發表
哈哈哈!!! Williams仔昧就是大姐大大的老公咯。。。。
哦。。。原来如此。。。失敬失敬。。。
原帖由 william仔 於 2008-8-28 09:06 PM 發表

really。。。。。??
朋友嘛。。。识多两三个都我的钱途有帮助。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 09:22 PM 發表

又是钱 。 好!我给钱你。 你给我们分享!!
唔好咁啦。。。我绝对唔会出卖我的猪身来换钱架。。。