返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-24 12:16 PM 發表

下面那句說什麼啊.
sudah cooking  untuk awak tak makan kah
原帖由 魔女的诱惑 於 2008-8-24 12:20 PM 發表

奇怪了 怎么我还没到一百贴  就可以买头像呢?
money banyak banyak loh
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 12:01 PM 發表
QQ叫我返嚟有セ睇呀.......
叫你回啦就是要你进四人帮和少林寺咯!
原帖由 CC517 於 2008-8-24 12:31 PM 發表

一點都不懂啊, 不要玩啦.399427
cook for u already have eaten
原帖由 魔女的诱惑 於 2008-8-24 12:28 PM 發表

都是人给的 不然也不会两天内有那么多钱
那你是怎么有那么多钱?
win win 金楼咯!你中金楼金金就是你。
原帖由 HOHOKITTY 於 2008-8-24 12:36 PM 發表
HIHI

你好啊!多谢你来棒场啊!得空多点来坐坐。

原帖由 CC517 於 2008-8-24 12:38 PM 發表

好啊, 399433399434
明白吗??
原帖由 魔女的诱惑 於 2008-8-24 12:39 PM 發表

我中奖了吗?
发梦啊!不用这么早啊!金楼都还没到啊!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-24 12:43 PM 發表
好累啊..
谁叫你这么早起啦!不多睡,昨晚到几点?
原帖由 魔女的诱惑 於 2008-8-24 12:45 PM 發表

误会了 呵呵
空欢喜一场
叫多点人来疯狂一下
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 01:44 PM 發表
你同我一樣咁新呀........一樣冇錢冇頭像.......我等緊100
貼就有頭像呀???????我叫DOBI呀..........佢哋會派錢架......同埋佢哋講
嘢好好笑.........不過有時唔知講セ..........   ...
这里就是这样的咯!吹水区,记得啊!
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 02:27 PM 發表
唔係其他人......真係我哥哥呀.......我哥哥上咗TVBNOW好耐嘞...
我就剛剛開始......所以冇錢架........哥哥比咗一筆給我換頭像玩......
我没见到哦!
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 02:27 PM 發表
唔係其他人......真係我哥哥呀.......我哥哥上咗TVBNOW好耐嘞...
我就剛剛開始......所以冇錢架........哥哥比咗一筆給我換頭像玩......
哇!你头发,朝爆啊!你哥哥在那里?
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 02:49 PM 發表
IMO係我哥哥.......仲有一個......唔知代号係セ.......D錢係IMO比我架
叫他们一起到来啊!
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 02:49 PM 發表
IMO係我哥哥.......仲有一個......唔知代号係セ.......D錢係IMO比我架
叫他们一起来啊!