返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:21 PM 發表。 

benny san 好似輸得最慘=((
昨晚上來話黑......
不過唔覺輸多.......佢重同我地吹水......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

回復第 32394 帖由 Q版韋拉 所發的帖子

絕版漫畫 mv ktv mp3.....etc!!!

c.c 出貼問咋......

我唔識嫁.....

依處都有打工區.....去出貼問下啦/

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 04:46 PM 發表。 

睇怕都要....有得扣除的話....隨時稅都唔使交....$-)  
重可以坐牢.....罪名賭外父.....;;)

某些票據可以扣稅.....例如"損"(卷) 皮利斯博愛基金.....>:D<

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:52 PM 發表。 

否極泰來 , 買一買都好喎[-O<
比40個字來先......唔買既......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:54 PM 發表。 

做左善事0者
求情時講.....我都係買本地外父...支持一下中小企業發展......;;)

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 04:54 PM 發表。 

鐵窗中反思己過.......=((  
後悔當初沒有輸左立即報警......搞到有收據.....;;)

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-23 04:55 PM 發表。 

"責" 袋~ :-"
大重 女仔唔好拿太多重野係身......;))

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:55 PM 發表。 

本來想講衰野 , 但版主係度 , 放過你
有本事就講 PM >:/

原帖由 c.c 於 2006-10-23 04:56 PM 發表。 

[-X [-X   應該係 Q版阿仙奴基金  或者  球天基金...
唔同.....皮利斯博愛基金 係專幫中國 13 億人.....尤其女仔自力更生......

HA HA HA AH AHAAAAAAAAAAAAA

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:57 PM 發表。 

1~40>:D<
好我用幾百串晒其他既...........
中左請晒你地去飲飲食食.....

原帖由 星明月日朗 於 2006-10-23 04:57 PM 發表。 

呢個基金係咪卑我地呢d窮人呢;))
唔係...係幫中國既 13 億人.....>:D<