返回列表 回復 發帖
原帖由 c.c 於 2006-10-24 01:23 AM 發表。 
hi 各位..

一噸黃金有幾重呀?
一噸愛又有幾重呀?五得...愛又點可以用重量來計呢..

一噸乳房又有幾重呀?

:kiss:
唔係好明......b-(

當中既寓意係!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 01:34 AM 發表。 

[-X 不用扮傻 =((
隨左欠人一生情債.....便沒有了......;;)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-24 01:38 AM 發表。 

要明自己係好難;;)
我都唔明....所以搵日要去 BODY CHECK.....;))

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 01:37 AM 發表。 

:-* 你沒欠我情債~ 只欠我錢債 $-)
無錢...肉償啦......

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-24 01:39 AM 發表。 

放.逐...>:D<
放縱 定 放逐!?

見來我又 OUT晒......

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 01:44 AM 發表。 

Q版皮利斯 (☆野獸暴民☆)

子爵

UID 41683
精華 0
積分 204459
帖子 5165
威望 0
TVB 204459 元
存款 87305468 元
閱讀權限 80
註冊 2006-7-25
來自 Q版阿仙奴
狀態 離線  

養得起我比比有餘 :$ :-* ...
未到 180 唔好比飽飯佢食......

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 01:45 AM 發表。 

放逐~ :-*
咁你解比我知道啦......
我唔明.....=((

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-24 01:50 AM 發表。 

宇房既答法係...甘要看看你點秤哦..我就鐘意用手秤..左手同右手又五同秤法哦..左手可能會重d...但兩隻手秤就會好d   因為兩隻手可以搾得嗮..
...
......:-O

原帖由 李嘉誠 於 2006-10-24 01:50 AM 發表。 

重唔 sleep??
未.....
原來要清晒垃圾整電腦.....
搞搞下又忘記左清...b-(
而家跟人學量乳房.......>:D<

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 01:51 AM 發表。 

[-X 我唔似得你咁無人情味 =(( ^:)^
我唔似 但我係...;))

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 01:56 AM 發表。 
Q版韋拉 , Q版皮利斯, tRACY_, ,  Q版亞當斯

你地幫我做個見證.

一年之後, 我要話俾所有人聽...........我還可以的X(
唔係一向都得嗎!?

什麼事?!

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:01 AM 發表。 

:Q 你快 D 幫我搵返個垃圾出黎呀!:'(
入不了.....忘記左:-"

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-24 02:04 AM 發表。 

我都研究緊..
同埋同佢說話都想學.....

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:08 AM 發表。 
蝦條的friend就是我的friend, 就是咁簡單
......>:D<

歡迎加入博愛基金......:-*

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:09 AM 發表。 
thanks brothers...
其實唔係好知道你問題.....
不過以你本事....沒有野難倒你........

如果由零再開始都比人快成功...加油!!