返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 11:17 PM 發表。 

其實今日我睇阿仙奴贏唔到的
WHY?!

因對手主場!?
因對手近期勁!?
因阿記出副選!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

係.......

佢雲加打比我都話出晒副選......

我想 55 波.....

主場對手不弱......

阿記出副先博出位......<< 唯一勝因.....

可能我又 FANS 心態.....想佢贏......

所以我先輸 巴塞隆納 同阿記 多......
解不了心結.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 冰玉 於 2006-10-24 11:27 PM 發表。 

又走?
未.....不過都好失望下......

管理人既質素比 UWANTS 更差....

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-24 11:26 PM 發表。 

一球嬴到呀 ?! :-O
雲加話 3 球.......:-"

原帖由 冰玉 於 2006-10-24 11:33 PM 發表。 

^:)^ 最少u仔比人嘈得太勁都會有人解釋下
你都有睇意見區果埋貼!?:-O

唉.....枉我重叫大家來依處.....可以開闢新天地......

挑......一埋垃圾......

搞到我好內疚......^:)^

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 11:35 PM 發表。 

咁你唔開個-2.5比我X(
我開 西+0.5/+1 @1.8-1.9
如果開 +2.5 可能變成  @1.00001

:-*

HA HA HA H HAAAAAAAA

講下姐!!!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 11:41 PM 發表。 

應該係@2.00 咁至多人買 , 贏3球你未;))
好......唔好咁麻煩......
佢入不了 3 球.....我派比你地一人10萬!!!

清洗一下內疚先......;;)

PS: 遲下 6 續來........>:D<

原帖由 冰玉 於 2006-10-24 11:42 PM 發表。 

[-X 講開咪睇下...唔可以太out既
近期多見左你.....果然上網沒有問題......

唔 OUT ...好多人都不理政事......

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 11:44 PM 發表。 
其實我覺得唔需要太認真,硬要將一個討論區社會化,好累。

我明白你地係想呢度進步,但係絕對唔係我地呢 d 小市民既言論可以起到作用....

最根本既原因.... 係由於呢度源於 u 仔.... (我唔知有無錯.. 呢個係我感覺而已)
...
錯...社會一向貪腐......
想網上有個正常空間舒一口氣......<<< 可能太斑想化.......

其實我已經好少理佢地點......

不過見朋友有難.....點都要幫下手既......
除非佢真係抵死...R 爆頭都搵不了籍口幫佢姐......
唔係都盡幫既.......
加上係上面無情無義......

反轉豬肚係屎姐.......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 11:52 PM 發表。 

唔好傻啦 , 我唔會要的[-X
當你買左 10 萬 西[+2.5] @ 2.00 !?

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-24 11:53 PM 發表。 

我有冇份 ?! :$
成日出現就有.......

好.....不要講衰野......

講返開心野.......

比比點?!

回左家未?!

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 11:58 PM 發表。 

我要一億 >:D<
TVB$ .....邊有一億......

你痴左呀!!!X(

我派既係 TVB$ !!!!;;)