返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 01:38 AM 發表。 

=(( 唔知乜黎喎
好野來.......有好多人.....好少衫......:-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-25 01:52 AM 發表。 

o係另一角度睇 .....
專業o既分析 ....

你係精神分裂 !! [-O<
我一向都認係雨夜屠夫.....

或的士判官.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-25 01:53 AM 發表。 

有咩好介紹 ?! ;))
不用介啦...咁多......

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 01:56 AM 發表。 

你又黎料............

[-O< 話唔埋下個炮灰就係你啦大叔 b-(
如果我話又死既覺悟呢!?
因為由第一篇開始已經預左要付出代價......

出得來行預左要還......>:/

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 01:57 AM 發表。 

你老點我剿垃圾我都未同你算賬 =((
我似老作既人嗎!?

可能係天意.....:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 01:59 AM 發表。 

有無 DEMO 望下 :-"
......你知道是什麼嗎?!

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:03 AM 發表。 

總覺得.. 付出再多.. 都只會徒勞無功... =((
岩.....如倒冰入海......>:D<

88 NONO!!!:-*

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-25 02:04 AM 發表。 

D/L o左一堆 ,,, ;))
小心身體!!!

今日買左什麼?!

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-25 02:04 AM 發表。 

我係字母先生 ..... ;))
咁你都好失敗......

依個時候都係網上......

今晚沒有目標啦.....:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:04 AM 發表。 

你唔似~ :-*

:Q 但係真係搵唔到嘛!!我一定要知!!;;)

其實我唔介意你從頭打多一次 :-"
時間大約係某人失=(( 啦.....

邊個貼已經忘記左.......

係依處定果面都忘記左......

PS: 貼士區轉左好多次....邊一個忘記左.......

不過唔好搵啦.....;;)

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:05 AM 發表。 

[-X 所以要望下 :P
= 141 .....

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:09 AM 發表。 

...... 你認為有用咩? ^:)^
無......

不過阻不了自己.....見朋友出事...見太腐敗.....大家就好像 軍曹果 5 人咁......大家有共嗚...不停回覆......

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:12 AM 發表。 

....... [-X 你誤會左..

我係叫你從頭打多次.. 你叫我睇果 D :-"
好.......

忘記左.....

打晒啦......>:D<

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:13 AM 發表。 

:L 唔明...... ^:)^ :Q
太純品.....

唔好學壞啦......:-*