返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:15 AM 發表。 

OK..... 咁我唔阻止你......

繼續啦... 曹長.... ^:)^
知道啦.....我會盡量收歛.....[-O<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

一樓一..網....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:18 AM 發表。 

乖 :-*
又話身體不適.....吃左藥未?!

早一點訓啦!!!

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:19 AM 發表。 

咁 y 稱為 141 :-"
BA BA LA BU BA........:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:20 AM 發表。 

=(( 身體不適的是比比 :-* 食左藥.. 一早訓左了~
夜啦訓啦...女仔唔唉得夜.....;;)

有些野係沒有得解.....

可能我未夠知識解比你知道.......:-O

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:27 AM 發表。 

就快 HALLOWEEN ;;) 要做定準備~ 扮鬼 :P
N年前 SM 內衣 行旺角果D.......;))

你話你唔挨得夜......;;)

天天訓係你強項.....:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:30 AM 發表。 

[-X 無身裁 :'(
無先好...咁先夠驚嚇......

嘩嘩嘩.......為何什麼都無既.....!?b-(

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 02:32 AM 發表。 

你誤會左我意思 :P

係你年紀大先唔洗訓咁多 :-" 我地年紀輕 (DD),需要好充足的睡眠(對我黎講~ 6-7 個鐘已經好充足);))

:-*
爆我大鑊...下次出來你死硬......
DIE HARD......X(

潛啦.....唔好嬲啦!!!

訓個靚覺!!!:-*

真係閃人啦!!!

88 比比怪!!!>:D<

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-25 10:24 AM 發表。 

X(
我都叫佢唔好搵......;;)

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 01:15 PM 發表。 

小朋友對於扮乖.... 係好有潛質.....

當大魔怪有要求時.. 就會變得非常乖巧.....

得到左佢想要既野後... 又回復大魔怪的本性..

=((
魔鬼娃娃.....

阿記 2:0......=((

6時左右之後派米.......;;)

雲加呃我話 4 粒...;))