返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-27 03:12 PM 發表

夠11個咪開波踢:lol
都好......

叫埋青蛙先
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 03:12 PM 發表
成朝掛住玩....無做野添....

閃陣....15mins後返....:victory:
等你.....:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-27 03:13 PM 發表

要等收息:L
我賠比你利息!!!^^

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:13 PM 發表
升level 係唔係會加攻擊, 防守架??
會...不過我既好像 隔一個 LEVEL 先升

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:18 PM 發表
http://www.tvbnow.com/announcement.php?id=8#8
鑒於一連串的投訴及與Uwants的未來大方向問題
所以請各會員勿再在UWANTS 中宣傳

希望各位諒解

亦希望在兩邊叠...
佢不想比果面投訴既人來.....

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 03:19 PM 發表

uwants咩黎架?? 食得架?? 唔識喎!! ;P:lol
依度快好多......:D

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 03:19 PM 發表

又唔見你咁同我講!! :@
你貴麻.......:L

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-27 03:20 PM 發表
呵呵~~
雲加是誰?!:$

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:20 PM 發表
元 (最高 20 元)
賣到啦?!

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 03:22 PM 發表

我地熱烈扯旗歡迎siuyeah來臨!! :victory::victory:
歡迎!!!:P

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:22 PM 發表
Q版雲加  
Q版韋拉   Q版雲佩斯  Q版柏金   Q版龍格堡  Q版皮利斯
有 7 個人了......:D

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:22 PM 發表
我都係隔level 先加
係!!!:lol

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 03:22 PM 發表

無人守龍.....要靠篤篤了....夠肥!! :lol
篤篤 列文.....;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-27 03:24 PM 發表
都OK......CUTE!!!

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:24 PM 發表
http://www.tvbnow.com/plugin.php ... ;index=petorphanage
蝦條去la
去什麼???

我唔會放棄佢......雖然佢醜;P