返回列表 回復 發帖
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-7 12:17 AM 發表

口署!!!!   唔好咁大聲...... 話我大妳2歲 ........
lyw 後面係咪要加d 野呢
应该要加滴咩勒?
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-7 12:19 AM 發表

唔大聲,妳地係唔會覺悟(日語最鐘意用ge2粒字)   
bb 妳覺悟吧.....我係唔會做府马爷咁就算,我要做.....特首
特首............
胃口真大 哈哈哈哈
好想睡觉....我去睡先啦~~
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-7 12:25 AM 發表

例如,靚仔,靚仔哥哥.....etc
靓仔lyw
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-7 12:27 AM 發表

講笑呀    第時我到左55歲就去選特首.....咁當然特首隔離位,個秘書就梗係......------>妳la bb
到时候我50几岁吾做工啦....所以你请吾到我啦...
回家

回復 #3661 walala 的帖子

欢迎光临~喝杯茶:onion14:

回復 #3663 walala 的帖子

其实我假假的...要打劫你
回家
好久没回家.......
原帖由 walala 於 2008-7-26 07:26 PM 發表

bb你终于回来了。。。。
lala好久不见~
原帖由 toyo88 於 2008-7-26 07:27 PM 發表

真的好久,好久...............
好久好久是几久?<-------------------------------------------------------------------------->酱久?
原帖由 posman 於 2008-7-27 01:20 AM 發表
bb一返来就被两只色狼跟着!!等我赶走出他们先
啊哥最近好吗?
回~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~