返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 03:37 PM 發表。 

咁你.....
我係指d死口話自己唔係男果d!! :@

我只係為左想養個囡囡...先至轉做女...唔係話我認我係女仔! >:D<
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-21 10:56 AM 發表。 

我講tracy啊
聽日同我吽飛腳! 吽哂佢!! :@
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-21 11:03 AM 發表。 

1150??
yup! :@:@
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 02:34 PM 發表。 

http://www.tvbnow.com/viewthread ... Borderby%3Ddateline

入此可睇晒!!!^^
http://www.tvbnow.com/viewthread ... table&tid=27519 ...
:-" 我會議室都睇到d野......
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 03:00 PM 發表。 

;;) pm me!
>:/ 都係果兩個post唧.....備案喎....
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 03:13 PM 發表。 

算啦...為朋友盡打了......有點累.......

而且上面都不會改變.....依個我都知道既.......
發生咩事我就唔係咁清楚....大概係隊長同佢兩個之間磨擦....

事不關己.............
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 03:23 PM 發表。 

初時估佢地好好朋友......點知道.....
係囉....我都打個突.....:-"
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 03:30 PM 發表。 

x2=((
有無靚相? 你好耐無比相我換wallpaper...>:D<
原帖由 c.c 於 2006-10-23 04:01 PM 發表。 
想問問大家...魚香茄子煲有無鹹魚架...:-O :-O
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:06 PM 發表。 

你又識??:-O
因為我輸x死左........................=((
原帖由 c.c 於 2006-10-23 04:08 PM 發表。 

真定假??:-O ;;)
benben幾時呃過你...>:D<
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:08 PM 發表。 

唔係皇馬同里昂 , 我死得慘過你好多倍啦=((
輸左1餅..................................................=((
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:12 PM 發表。 

有 , 仲專放飛機 , 有冇去睇飛飛個post , 佢blacklist你;))
咁都叫放飛機?? 我講到明28號我唔得...佢地係要揀28號....^:)^
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:13 PM 發表。 

大版點會輸架?? 贏左2球先架喎??

早知買哂大好過=((
死亡8分鐘..........................b-(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:16 PM 發表。 

27號0個個官方party , 你會唔會去??:-"
幾時又黎一個官方party?? 我完全唔知喎....:-O