返回列表 回復 發帖
剛加入家族,來打個招呼~~
各位好
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:01 PM 發表

終於肯嚟la...
乜野叫”終於”呀~~
都係遲個几日啫:onion14:
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:09 PM 發表
救命...x家豪族又有game...
咁不如你都出下d game啦~~
講真佢地果個game我都想玩下
其實我個簽名都在玩......
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:13 PM 發表

我諗左好多la...成個家族得我一個人諗....你都幫手諗d la...
我諗野好笨架~~
唔好叫我做腦,我自認冇腦:onion14:
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:14 PM 發表

我都留2左你個msn好耐

what is 我估錯這個世界得到教訓  
我迷有寫清楚咗lor~
你睇唔到我寫叫猜乜咩??
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:16 PM 發表

不如就用''我估錯這個世界得到教訓''你呢個la...

獎金$500萬...
奬金好勁~
我可唔可以自己估返呀??
再唔係...出題者有冇奬金呀?
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:20 PM 發表

唔叫你做腦...咁你想我叫你做咩ar...
sorry~
我係話.....唔好叫我"用"腦......orz
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:22 PM 發表

出題者有2蚊... 5可以自己估反...

咁要唔要我講明猜乜呀?
仲有...可唔可以"賣"tips呀?
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:27 PM 發表

你話事la... 你用'貴族天堂'名義開post

搞掂俾$50萬你...好冇?
不過...你有冇見到我寫架
我依個遊戲係同某x家族正在玩緊的遊戲係一樣架:019:
會俾人話抄襲架
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:32 PM 發表

咁我開lor...我會幫你寫得好好珶珶架la...

但係你要話果句嘢我知關於咩先...係咪同你d ex 有關...?
當然唔係啦....
係好簡單架
你有冇睇清楚架.....
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:38 PM 發表

我知係首歌,但首歌同你有咩關係...?
喔~~
如果我話...我以前好討厭依個歌手
但因為有人同我講我個ex個樣好似依個歌手
所以我就走去聽依個歌手的歌,就中意咗依首歌
而且~~開始對個歌手有好感~~
咁講,你相唔相
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:39 PM 發表
张敬轩《酷爱》...?
哈哈~~上網一搜就搜出啦
好似几唔好玩.
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:43 PM 發表
咁係咪''张敬轩''...姐
係呀~~長氣
張敬軒的"酷愛"
好中意首歌,最中意依句歌詞
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:48 PM 發表

你睇我幾了解你
懶醒~~~我唔講你聽,你知咩
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:51 PM 發表
我一早咪問左係咪同你個ex有關lor...
我係話~~我唔講俾你知我有ex, 你會估到咩~~