返回列表 回復 發帖
又话鹅八
yxx01 發表於 2012-8-17 08:38 PM
唔話得
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
祝你5点爆,鹅拖到你爆就某树咯
yxx01 發表於 2012-8-17 08:40 PM
你試下
妳話應該
blacker14tt 發表於 2012-8-17 08:42 PM
加多個......應該...落去好D
你叫鹅講,偏5講
yxx01 發表於 2012-8-17 08:42 PM
冇所謂, 你講唔講都要還錢
又會點?
wng86 發表於 2012-8-17 08:42 PM
未諗到
完咗
我又中個1000 唔係1001 ..........
已經搞掂啦, 今次竟然追唔切帖
blacker14tt 發表於 2012-8-17 08:47 PM
我今次離你成條街
用唔慣自己個机就係咁
車版  202
Liu 63
Viento 154
HIDE  1
匿名  1
wng86  97
好人  100
SweetLemon  35
Ricky 144
Icy 18
Eqwai  70
EvilGran2  49
Beidouchef 31
蒼之濤  8
Happy 13
ob  14                                    1000  ...
SweetLemon 發表於 2012-8-17 09:42 PM
老闆娘又做大贏家
好人有1千萬可以還我
等暗樓結果
多謝檸姐姐計帖
blacker14tt 發表於 2012-8-17 09:50 PM
今次俾你抛遠咗
我又中18蚊暗樓啦
風婆婆又中0蚊暗樓
不過恭喜風婆婆得到100萬大獎
夢遊完畢,繼續訓
blacker14tt 發表於 2012-8-18 01:24 AM
真係有夠......兩極端....
多謝檸姐姐, 多謝匿名...

$0. $66, $901....................$1,000,000

最大同最細個樓都俾我仲咗去....冇野講
多謝神算子檸姐姐計數
blacker14tt 發表於 2012-8-18 08:43 AM
你又係最大收穫果一個.....
多謝晒匿名, 檸姐姐, 高高版放依個game.....
以後重點唔系1000 帖,系速度啊。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-18 09:55 AM
係呀, 有越嚟越快的情況
尋晚速度算ok....應該仲可以更快