返回列表 回復 發帖
睇咗啦, 流行性, 好難好
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
係呀, D感冒可以死人架
回來坐坐~!
久無歸來, 大家來一杯玫瑰花茶吧~!

老闆娘~!
貓~! 請用茶啦~!
好啊,多谢,玫瑰花茶我一星期至少饮一次
lhy92725 發表於 2013-3-20 12:11 PM
哇~! 咁正, 我唔係成日有得飲, 果日去飲咗一個...玫瑰花烏龍茶
其實我見唔到妳杯茶
blacker14tt 發表於 2013-3-20 12:14 PM
又show唔到出嚟呀, 換咗個網去啦
中日網絡大戰, 互相排斥
blacker14tt 發表於 2013-3-20 12:18 PM
中日由二次大戰到依家都仲戰緊, 真長氣
我呢边有干玫瑰花,可以直接冲水饮
lhy92725 發表於 2013-3-20 12:19 PM
我都想買依种干花
只要牽涉利益問題, 要戰幾耐就幾耐
blacker14tt 發表於 2013-3-20 12:30 PM
我唔幫中國
幫邊度??
blacker14tt 發表於 2013-3-20 12:37 PM
坐山觀虎
中国就好多,不过我估HK都应该有嘅
我食饭先啦
lhy92725 發表於 2013-3-20 12:38 PM
咁我過HK買
隔岸觀火
blacker14tt 發表於 2013-3-20 12:49 PM
反正我都唔係兩邊的人.
我都唔係, 我路過ja
blacker14tt 發表於 2013-3-20 12:56 PM
你係當地住, 開起火嚟你都有份架