返回列表 回復 發帖
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 12:32 PM 發表

去食low...你今日咁得閒...
得閒但冇車,
而且要開30分鐘車去食一串魚旦
好麻煩
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心

回復 #3812 bourget 的帖子

唔好走~~大家都在傾天
你也加入吧
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 12:36 PM 發表

你咁多事ge...
我點樣叫做多事呀?
講實話都叫多事
好...好....好....委屈呀
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 12:39 PM 發表

咁你一次過食十幾廿串..咪麻煩少十幾廿次lor...
個肚一次過裝唔落
不過成半年冇食啦,好慘呀

回復 #3818 felixng2007 的帖子

但我地大天使好似俾禁緊言
佢又點樣可以講你壞話呀?
但我就見你講緊佢壞話
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 12:40 PM 發表

你估錯這個世界得到教訓....
你唱歌呀~~
小心走音wor
依佢個音會飄到好高

回復 #3836 felixng2007 的帖子

係我睇錯,唔好意思
不過,woofy 姐姐好好人wor
我都唔見佢講你壞話
你有冇証明先
原帖由 woofy 於 2008-1-19 12:45 PM 發表

我先係o個個貴族天堂 - 大天使 呀!!  
你以為 geese 呀?
大天使姐姐唔好意思
啱啱訓醒有小小訓糊塗
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 12:48 PM 發表

無言...........
你去唱歌啦你~~

回復 #3846 felixng2007 的帖子

証據當然係由控方提供架啦
邊有辯方自己去搵証據架
你有冇睇律征新人王呀

回復 #3852 felixng2007 的帖子

沒有証據的証公
冇乜說服力
得把口死發炮贏唔到架
原帖由 harugawa 於 2008-1-19 12:56 PM 發表
大天使仲有我份
我去訓了

早抖各位:sleeps: :sleeps:
又多一位大天使姐姐
大天使姐姐晚安~~

回復 #3853 felixng2007 的帖子

佢當然係好人啦~~
几時聽過天使係壞人架~~
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 12:57 PM 發表

無謂愛愛愛愛愛 太過動魄驚心
我估錯這個世界得到教訓
怎相信人 命中怎麼愛著你為人 ...
唱得好難聽

我去唱第二首~~~lalala~~
原帖由 woofy 於 2008-1-19 01:00 PM 發表

酷愛 好好聽呀!!
張敬軒的酷愛好好聽
洛仔的酷愛就.......