返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 03:45 AM 發表

佢投訴我拿!:onion03:
http://www.tvbnow.com/thread-264680-1-1.html
佢真係得閒+麻煩+脾氣火爆+成日講粗口+.......咁多樣野加起嚟,可以叫"混醬"吧~~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 03:47 AM 發表

甘啊...就唔好破壞王力宏在你心中的形象...那你就叫我作...奶茶王子
奶茶王子???咁係唔係波霸果种呀???
原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:52 AM 發表

我地要一齊幫 lux 回應!!!! :024:
woofy~~以和為貴,
對佢依种人,硬碰不太好,要智取~~~:onion14:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 03:59 AM 發表

吾是啊...奶茶跟蛋哒... 完美组合...:014: :014:
喔~~咁你不如話你係"茶餐廳王子"仲好啦~~
有冇波羅油呀唔該?
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 03:53 AM 發表

woofy i love you
我都去撐你几句~~你愛唔愛我呀???
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:01 AM 發表

看定地先...要知取...
哈~~~君子所見略同

但我已經發咗言拉~~~
原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:13 AM 發表
點解呢個世界上要有d 咁討厭既人全在??????
woofy~~唔好為d咁樣人動氣

你火佢會好開心

我地要做係冷靜,智取~~講下道理
哈哈~~有人用"閱讀權限"封鎖我,唔俾我入去講道理~~~:onion14:
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 04:31 AM 發表

佢set 左[閱讀權限 100]
你和旦撻王子都無得講:!:019:
因為佢唔夠我d講
依d 叫發爛楂~~~~越見得佢係冇腦
哈哈~~真無趣的人, 一見高手就逃而不見, 果然係欺善怕惡

幫我同佢講.....

我話宣傳, 佢話係吹水~~

依种講法, 同趙高的...."指鹿為馬" 冇分別~~~
原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:32 AM 發表

Me too!!!!!
我仲有野回應!!!! :024:
woofy~~~同一個唔識聽人講話的"生物"回應~~

只會令自己更火~~~

算了~~~佢想只手遮天嘛~~
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:36 AM 發表
最惨是我大佬睡了...吾是 haha
你大佬係邊個呀???椰撻王子呀??
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 04:40 AM 發表

你自己又開個post響系統意見區罹!
上次有人在"系統意見區"開貼, 結果俾人話多餘搞事
之后仲俾人捉住小小錯就俾禁言一星期~~~唉~!!

佢話佢係大人,佢個口咁大
我d小朋友,開意見post,有冇人理呀€~~~~:onion14:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:43 AM 發表
不得啦...要睡了...:sleeps: :sleeps: 886...
晚安~~有個好夢~~~
亞妹~~我想問
我地入唔到去睇,咁佢有冇delete 咗我地dpost呀??
應該係話....佢有冇權delete我地响入面發果d言??
原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:48 AM 發表

費事同佢晒氣!
woofy~~~下火未呀??
唔好星期六俾d咁個人破壞好心情~~~:onion14: