返回列表 回復 發帖
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 01:01 PM 發表

從你說愛我以后,我的天空,星星也亮了

做乜改左...
因為首歌俾你唱咗,
我去唱第二首~~
睇下你又識唔識唱
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 woofy 於 2008-1-19 01:02 PM 發表

viento 好似係貴族天堂既律師咁!
多多大天使讚賞
不過我口才仲未可以做律師
做住見習先就得
原帖由 woofy 於 2008-1-19 01:04 PM 發表

hahaha 咁我地張就d 囉!
係唔係咁樣呀...

回復 #3871 felixng2007 的帖子

你即係話
我入嚟咗住佢發炮打你
係唔係咁講呀
原帖由 woofy 於 2008-1-19 01:08 PM 發表

咁就 "最有前途見習律師" 先啦!
嘩~~好似xxx頒獎禮咁

回復 #3875 felixng2007 的帖子

唔怕~~
我地家放咁和平,
又點會有刑事案要do 呢
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 01:09 PM 發表

童话...  
咁你係唔係又要唱呀~~
你唱我又換~~
原帖由 woofy 於 2008-1-19 01:09 PM 發表

係呀 不過個公仔隻耳朵唔係响上面架咩??
要問作者,我都唔知

回復 #3879 felixng2007 的帖子

嗯....照你咁講...
你就要提供大使天"佢扮好人","我先係好人" 依兩句証供的証據先得啦
因為我冇可能聽你片面之詞
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 01:14 PM 發表

你咁中2唱k...留反俾你la...
咁多謝洛哥仔口下留情呀

回復 #3886 felixng2007 的帖子

係咁我就先離開一陣
俾d時間你收集証據~~
轉頭返嚟睇下"誰是好人,誰是壞人"啦
bye bye 先啦~~各位
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 01:16 PM 發表

睇電視睇到上晒腦................
係呀! 大佬Ban (林峰) 係我偶像呀
仲乜呀, 羡慕定妒忌呀
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 01:19 PM 發表

夠殭msn開咪唱丫笨...
得我唱冇意思,
夠殭msn大家開咪對唱丫笨~~
hi~~i am back
everybody ~~
原帖由 woofy 於 2008-1-19 02:08 PM 發表

welcome back viento!
are you in hong kong?
NO~~i am in U.S.A
and u ?