返回列表 回復 發帖

回復 #3940 boy12 的帖子

haha~~nice to meet u

US is very big~~i am in LA~~i am not sure if we close~~

that is a boy~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 woofy 於 2008-1-19 02:44 PM 發表

I'm in NY.
I thought you were in HK haha.
haha ~~why did you think that?
原帖由 woofy 於 2008-1-20 06:52 AM 發表

~我打聽左~
洛仔被禁係因為佢灌水
時間 - 1星期
我都想知道,洛仔衰乜野
今日一起身,佢就俾禁咗
佢衰响邊度灌水呀?
佢幫我玩緊失蹤.....
不過遲d都會搵到佢掛....
路過,有人沒有人??

回復 #4227 ~嘉~ 的帖子

你好~~來傾下計吧~~:onion14:

回復 #4229 ~嘉~ 的帖子

哈哈~~你猜中了
太容易猜了吧~~~
你係香港人呀?

回復 #4232 ~嘉~ 的帖子

係呀~~~我住在美國~~
依家係晚上11點几了

回復 #4233 boy12 的帖子

講人壞話的人,都唔好人得去邊~~:onion14:

回復 #4236 boy12 的帖子

sure~~i'm living in SA, CA ~~near LA

i guess you are in NY
原帖由 boy12 於 2008-1-25 03:39 PM 發表

Haha !  I'm just kidding jar ma !! :019:

你好講得笑呀 !  
你講到咁,如果我話唔係,即係話我好小氣

回復 #4240 boy12 的帖子

加拿大~~依家係唔係落緊雪呀??
好想睇落雪呀....:onion03:
原帖由 ~嘉~ 於 2008-1-25 04:09 PM 發表

咁你重唔訓?

考試考成點呀
考試考得唔錯~~攞咗個C
最緊要係夠"型"
我覺得自己今晚好型仔~~
還好啦~~考完試想放鬆一下,
先上嚟吹下水啫
原帖由 boy12 於 2008-1-25 03:57 PM 發表
It's cold in here, have snow few days ago !
Actually when it's on the ground, it will looks dirty ga la !  
吾係咁好睇 ga jar !! :019: :019:
對一個未見過雪的人嚟講...
係好期待:019:...
原帖由 ~嘉~ 於 2008-1-25 04:35 PM 發表

做乜咁型
因為考試考到最后果15分鐘,先生就話可以open book
跟住全班人一齊各有各開書,只有我冇...
先生就走埋嚟問我,你唔開書呀?..問咗我三次,我都話唔開
然后佢就响我張紙加個記號加分~~
其實當時我個心係諗.....得果15分鐘,你俾我開得書嚟,我查得書嚟
我已經冇時間做埋其它題, 你最好唔好再嘈我..
結果,我憑自己實力攞咗個C
然后先生同我講,因為全班都開書但你冇開,所以加你分俾個B你...