返回列表 回復 發帖
原帖由 woofy 於 2008-2-3 06:15 AM 發表

咁點解咁多人有超過 6 萬分既?? 68000 都有!!
我好想知佢地點玩!!
我懷意系統虛報分數,做數~~~:onion14:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
hi ~~~

morning morning
這里沒有人嗎??
那去睡覺了~~~~:sleeps:

回復 #429 felixng2007 的帖子

剛想去睡~~你為什麼又上來了:onion03:

回復 #431 felixng2007 的帖子

遲到仲蛇王上網??小心俾人鬧~~~~:onion14:
原帖由 lux1261 於 2008-2-4 06:35 PM 發表

早抖
亞妹~~你唔想同我傾咩??叫我早抖.....:019:
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 06:42 PM 發表

比你鬧???? 我依家食早餐玩上網
我邊敢鬧你大少爺呀~~~:onion14:

早餐食乜野呀~~~甜甜圈呀~~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 06:49 PM 發表

唔係! 我食麵包和橙汁
橙汁~~几時改下飲蘋果汁....:onion14:

麵包~~乜咁慘要捱麵包呀~~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 07:03 PM 發表

一早食得太肥唔好 蘋果汁無鮮jar 只有橙汁
知你好注重健康~~

但鮮橙汁有酸性,加糖又不好~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-4 07:03 PM 發表

哈。。哈。。一讲阿妹的坏话。。阿妹就出现啊。。。

真系就邪喎。。。
亞妹好靈通~~唔好講佢壞話~~~:onion14:
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 07:10 PM 發表

鮮橙汁係無加糖傢
我知道不加糖,但有時候會很酸,酸到胃抽筋.........
原帖由 lux1261 於 2008-2-4 07:13 PM 發表

好邪!小心
亞妹,做乜咁怒氣要出刀呀??
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 07:15 PM 發表

為佢好jar 因為如果佢做得唔好 加上遇到我尼d 粉餅  成份早餐打回頭
亞妹~~你到底要開乜野店呀??
原帖由 lux1261 於 2008-2-4 07:15 PM 發表

我都無壞詁比人講  
惡意中傷呀嘛~~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 07:16 PM 發表

幫你清腸
都話你人壞心腸架啦~~~人地胃抽筋你仲講風涼話......:019: