返回列表 回復 發帖

回復 #4306 felixng2007 的帖子

我仲有好多優點架,慢慢發挖啦~~~

are you taking this 2 sentence?
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
who give $$ ar ???
i want too....

回復 #4318 felixng2007 的帖子

who are stupid dog?
i didn't see any dog here ar?
原帖由 woofy 於 2008-1-26 08:43 AM 發表

why can't you say things more straight forward so I could understand faster?
有人在買弄"幽默"~~:onion14:

評分次數

• woofy

原帖由 boy12 於 2008-1-26 08:45 AM 發表

How to 挖 ?  
i don't know~~
ask 林峰

回復 #4335 woofy 的帖子

i like him too~~
yeah~~!!give me 5~~

評分次數

• woofy

回復 #4336 felixng2007 的帖子

啱啱話自己係好人,依d就係做好人的行為嗎????

仲有我地家族收唔收盤唔到你講:onion14:

評分次數

• woofy

回復 #4340 woofy 的帖子

yeah~~yeah~~~林峰最好

D人唔識貨, 因為係色狼, 唔欣賞男人, 見女先養眼~~

回復 #4347 felixng2007 的帖子

亞媽話~~~做人要認真

回復 #4349 felixng2007 的帖子

好過你就得lar
你羡慕定妒忌呀???

你friend (12少)都唔幫你啦€~~
原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 09:07 AM 發表

工作時工作 遊戲時遊戲
工作時認真工作, 遊戲時認真遊戲~~

回復 #4359 felixng2007 的帖子

你講邊個"佢"呀~~依度好多個"人"wor
說話要小心喔~~小朋友,大色狼~~
原帖由 woofy 於 2008-1-26 09:13 AM 發表

講得好!
viento 真係應該做律師!!
woofy~你又讚我
我會...
原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 09:15 AM 發表

慕定妒忌?????你一講我就想
嘔完唔該抹乾淨個地方
保持清潔,人人有責

回復 #4365 woofy 的帖子

woofy~~see u