返回列表 回復 發帖
原帖由 felixng2007 於 2008-2-9 02:46 AM 發表

騙財
你眼筋痴脷筋,脷筋痴腳筋呀~~响到亂講
我几時騙財呀.....
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 02:49 AM 發表

无便啦 我成日俾女子厄架
細王兄~~同你拜個年,攞一封利是啫...你竟然話我呃你......
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 02:51 AM 發表

晤使多谢 你锡我就得啦
亞媽話好仔唔可以咁易就鍚人架~~~

斟返杯茶俾你啦~~~:onion14:
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 02:54 AM 發表

晤好哭 哥哥锡番
細王哥,你仲乜抱住個樽响度狂咀呀.....
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 02:55 AM 發表

我晤要茶:onion03: 我要锡锡
唔鍚得架,我一鍚你,人地會話我騙財架啦~~~~
飲天使茶啦~~~:onion14:
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 03:00 AM 發表

:019: 饮麽茶都无味
我親手泡的茶你都覺得冇味嗎
好傷心呀...
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 03:01 AM 發表

你系埋要我嘴你
咁多人响度,唔好咁嚇我啦~~~
原帖由 wwinglin 於 2008-2-9 03:04 AM 發表

你係一教之主, 梗係你比我啦
o依,佢几時升咗做教主架??
原帖由 wwinglin 於 2008-2-9 03:12 AM 發表

係我當佢係既~~佢都唔知架
睇嚟,你都几睇重佢wor~~
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 03:14 AM 發表

想锡就锡晤使理其他人概
都話亞媽唔俾女仔亂鍚人lor~~~
原帖由 wwinglin 於 2008-2-9 03:17 AM 發表

你地錫錫啦~~我行開一陣:014:
喵喵~~唔好走呀!!!!!
唔好掉低我一個人,我怕......
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 03:20 AM 發表

甘不如我锡你咯
喵喵走人~~我都閃~~~凌波微步~~~
good morning~~~喵喵~~~:onion05:

評分次數

• wwinglin

原帖由 wwinglin 於 2008-2-11 03:14 AM 發表

咁遲架, 我要去瞓啦, 祝你日日都開心快樂
喵喵~~晚安
我才剛醒來~~~:onion14:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-11 03:28 AM 發表

我听人家讲...女子剛醒起來的时候是最靓的 ...如果是真的 ...post相!!!
我只聽說過.....每個人剛醒和快去睡的樣子是最可怕的....