返回列表 回復 發帖
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-11 03:36 AM 發表

吾啦 ...只有刚刚要去睡的樣子是最可怕 ...你不信...快地叫猫猫post给我们看
要post都係你post先啦~~~你係公認的靚仔~~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-11 03:44 AM 發表

post左咯....
咁有型呀~~~~

咁我都post咗~~~

←............
back back~~~:onion05:

王子~~~晚安
喵喵~~早安~~:onion05:

回復 #1032 wwinglin 的帖子

早上8點几~~
今日要返學
所以早起~~~
返學啦~~~喵喵
bye bye~~~:onion05:
喵喵~~~早安~~~:onion05:
原帖由 wwinglin 於 2008-2-16 03:47 AM 發表

HI, 轉佐形象差d認唔到 早晨
不過我要講早抖啦
我換咗新形象型唔型呀~~

喵喵~~晚安~!!
喵喵~~long time no see~~~:onion05:
喵喵~~我又來轉轉圈:onion05:
喵喵~~~早安
好耐冇嚟探你,好嗎???
原帖由 wwinglin 於 2008-3-10 02:36 AM 發表

幾好呀~~你去佐邊樹呀
我病咗好几個星期呀
原帖由 boy321 於 2008-3-10 02:42 AM 發表

我愛你囉。。
你....你.....你係boy321......你.......移愛別戀呀???你.....之前唔係有個愛人咩???
原帖由 boy321 於 2008-3-10 02:47 AM 發表

有咁多咩。。
原來你係個花花公子.......情人多到唔記得.......喵喵~!唔好俾人tum 到呀~!
原帖由 ~嘉~ 於 2008-3-10 02:48 AM 發表
我帶著你,是我的錯,我會令你,徬徨無助

又咩歌...
一首舊歌~!