返回列表 回復 發帖
大佬健又返佐黎
lhy92725 發表於 2013-1-14 09:05 PM
一亿本赢1.7亿唔错唔错
新年果然一本万利喔,恭喜
lhy92725 發表於 2013-1-14 09:14 PM
输咗我就无咗副身家喇
吾怕呀,你仲有钱在我银行架,随时可以罗返
lhy92725 發表於 2013-1-14 09:30 PM
果D棺材本,唔可以乱郁
大佬健咁厚身家, 買晒成個山頭都得啦
CC517 發表於 2013-1-14 10:49 PM
呢度有山頭買都唔错,可以准备
我是讲我 6 点几 post jor 到现在我回帖过 jor 一页。。 以前我 6 点几 post jor , 2 点几会 过几页噶。。。
gamerkeye 發表於 2013-1-15 02:15 AM
变态时可以去到十几、廿页
论坛应该开放 付费 vip / 真钱买 tvb 币..... 甘样有多 D 钱 up 下server .....
gamerkeye 發表於 2013-1-15 10:27 PM
唔系甘简单架,甘样天下会大乱,有钱人可以只手遮天,论坛随时会倒闭
alphamoto         4 秒前         TVB 3333333 元                 積分轉出
cck_my         26 秒前         TVB 3333333 元                 積分轉出
blacker14tt         43 秒前         TVB 3333333 元                 積分轉出
Huifai         3 分鐘前         TVB 3333333 元                 積分轉出
chowold2         3 分鐘前          ...
lhy92725 發表於 2013-1-16 02:41 PM
多谢骨猫大姐,#888拿个意头
呢个帖罗到嘅1亿奖金全部派晒咯,大家开心多谢各位
lhy92725 發表於 2013-1-17 12:02 AM
1亿话甘快就派晒
竟然够胆质疑我嘅诚信,打得少啦你
lhy92725 發表於 2013-1-17 10:11 PM
多几下
恭喜发财
未派红包就有人多谢,省返唔使派
~ cck ..... 2044491

~ CNY on leave for how many day ? ~
fls125 發表於 2013-2-12 09:57 PM
Next Monday
我都是下星期一先开工喔
lhy92725 發表於 2013-2-12 10:13 PM
猫姐至高无上
大佬健恭喜发财
我派佐利是比佢地架啦
lhy92725 發表於 2013-2-12 10:46 PM
我元宵再派
元宵是个好日子,大佬健揾到健嫂未啊
lhy92725 發表於 2013-2-12 10:53 PM
我有目标都没用
因为我的目标瞄的都不是我
allex84 發表於 2013-2-14 05:54 PM
84返黎拿红包?