返回列表 回復 發帖
用左佢來升公爵啦
CC517 發表於 2012-2-17 03:05 PM
升公爵最多入到VIP,我唔想再入去
點解嘅?VIP唔好咩?我正想問點可以做到
mr2907 發表於 2012-2-17 03:11 PM
VIP无唔好,对我无特别影响啫。

现时VIP只能透过版主推荐,条件要对论坛有一定既贡献
你遇人不淑
CC517 發表於 2012-2-17 03:13 PM
牛鬼蛇神多
兄弟帮有好多储备金咩?搵日派大大獲嘢囉
mr2907 發表於 2012-2-17 03:19 PM
派得几多?
用$換積分, 好快散盡你份身家
CC517 發表於 2012-2-17 03:23 PM
几多身家都唔够换
need to renew every yr
goldmonk 發表於 2012-2-17 03:26 PM
As i know must request to renew, if not will back to normal
咁即係做唔做都吧啦
mr2907 發表於 2012-2-17 03:31 PM
我既立场正是
咁我到e+都係用咗1千萬換積分啫,我都諗住以後都唔換,冇乜意思!
mr2907 發表於 2012-2-17 03:33 PM
唔換D钱会多到无地方摆
VIP no special ...
goldmonk 發表於 2012-2-17 03:34 PM
我曾经系永久既添
其實新人唔駛俾好多,100幾10萬已經好好架喇!
初時我都冇乜錢,入去獵人區都幫忙唔到,
但樓主就過100萬俾我,我當時幾開心,我成副身家都係得10幾萬咋!
所以我都想啲新人開心,喺論壇度活躍一啲咁囉! ...
mr2907 發表於 2012-2-17 04:16 PM
新人我俾2萬已经好足够
以前我系新人,發帖有20功勳就歡喜到。。。。。
Kb 的 咕咕下,每game 2萬2萬咁儲。。。
SweetLemon 發表於 2012-2-17 06:13 PM
我为咗升浪人去投大姐大一票,时间紧逼。。。又唔得灌水,几辛苦都值得
日今的成果往昔的努力
ob51330 發表於 2012-2-17 08:15 PM
D钱阿公既,我暂管啫 以前搞活动几十亿可以派,赞助论坛既计划又胎死腹中
2010 Jan 第一次換 40功勳 心痛到講唔出聲.。。。
SweetLemon 發表於 2012-2-17 08:21 PM
我未换过功勳,系咪应该开心?
健哥有錢,換 4000 4萬 都唔心痛啦。。。。
SweetLemon 發表於 2012-2-17 08:35 PM
心痛架,不过换咗对我无咩用,所以唔换
大佬健已经属于好超然果只啦
lhy92725 發表於 2012-2-17 09:11 PM
点超然? D钱只不过慢慢储利息返黎既