返回列表 回復 發帖
kl最近热到爆炸,顶他的肺!!!999日我死左咯
ckw0813 發表於 2009-5-24 09:00 PM
hk近排好涼爽~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
你好,小弟是新手,想要少少可以吗?799瓶就得了,谢谢
joesyip1968 發表於 2009-5-24 11:53 PM
点解近排多左甘多新手~~
我是老手
jnc3688 發表於 2009-5-25 12:47 PM
老掉牙個D~~~

又勁lag
點好
烏鴉仔 發表於 2009-5-25 11:01 PM
你夜晚on系會lag啊啦~~
翻來陪老大打掃~~
各位早安,回来补仓顺便看看有没有客人
00-00-00 發表於 2009-5-27 09:05 AM
老大早晨,近排好似某咩客人喔~~
good morning everyone,端午节快乐
00-00-00 發表於 2009-5-28 09:57 AM
老大今日有某得放假啊·~~
你今日都放假???
你同yumiko斗得好劲。。。
两个好似都唔驶休息犀利^^
jff6000 發表於 2009-5-28 07:23 PM
哈哈,我会考紧,所以日日都系放假~~
本来我都5系几想打怪,但系无聊个头,咪同yumiko斗下咯~~
唔係人人有假放

烏鴉仔 發表於 2009-5-28 05:56 PM
开工有得蛇王仲5算惨~~
呵呵。。。5系几想打怪都可以进到top10喔。。。劲啊
jff6000 發表於 2009-5-28 10:08 PM
5够你劲,你top4~~
請各位給下意見,我有個朋友在創意,廣告...類似想點子方面好有興趣,他問我要讀甚麼好?
哈哈,頂...我讀電腦的,知鬼咩?!你們有沒甚麼意見? ...
ckw0813 發表於 2009-5-29 09:51 AM
廣告好多野要學,平面設計,特技等等~~
各位早安,星期五了
00-00-00 發表於 2009-5-29 09:24 AM
星期5有咩甘特別~~
有D人星期六唔驶返工嘛
jff6000 發表於 2009-5-29 10:44 AM
哦,原來系咁...
不過你近排多左來呢度喔,究竟系度搞咩鬼~~
好鬼无聊嘛。。。用金钱卡又好懒。。
进到论坛真系唔知要做咩
jff6000 發表於 2009-5-29 10:54 AM
點解5去吹水區~~
今天没有人来这里
00-00-00 發表於 2009-5-30 07:40 PM
宜家來打掃~~