返回列表 回復 發帖
是但啦。。。咁仲唔快D 叫妈妈
jff6000 發表於 2009-6-2 11:09 AM
妈妈大人~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
闷死我啦~~
呵呵。。。乖仔 。。去打怪啦
jff6000 發表於 2009-6-2 11:24 AM
未出新地图某咩心机玩~~
今日好鬼静~~
我来也。。。近日忙左成日。。。
ckw0813 發表於 2009-6-2 06:17 PM
继续忙你的~~
各位早晨~~
终于拿到宠物勋章啦~~
繼續努力keep住佢喇...
cas.cas 發表於 2009-6-3 05:21 PM
下次上5到就會撤銷~~
寵物勳章分為一個月一回合,排行前10名的玩家就可以得到寵物勳章一個,每個月會更新一次勳章

明白未?
cas.cas 發表於 2009-6-3 06:17 PM
其實你只系答我會否撤銷就得,5洗長篇大論~
拜師升級快好多,按師徒然佞寫師傅名,必需20級或以上
joesyip1968 發表於 2009-6-4 07:07 AM
系20以上
good morning everone
00-00-00 發表於 2009-6-4 09:03 AM
老大早晨~~
系20转或以上。20转已经可以收徒弟
00-00-00 發表於 2009-6-4 09:44 AM
同我玩中文游戏啊~~
o shit have to keep gar
zukiroy 發表於 2009-6-4 02:00 AM
5洗keep gar~~
I want to buy 神佑套裝  TVB 15000000 1 set
joesyip1968 發表於 2009-6-4 06:24 PM
呢度应该某人有~~
you can keep it~i finish school la~i will not play this anymore~
zukiroy 發表於 2009-6-5 04:15 AM
咁你系咪都会玩股市~~