返回列表 回復 發帖
你系左边打埋数字同人命咩,某的话仲系度~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
打怪升级奖赏 從0轉升1轉
寵物名字:好色仙人
寵物級別:1轉76級
wzk523 錢錢錢 很貪錢
wzk523 發表於 2009-6-11 06:03 PM
你想要几钱,tvb/pet币~~
怏要升二轉
wzk523 發表於 2009-6-11 11:32 PM
wzk523寵物幣5000002009-06-11 23:37:17
记住存钱入银行,甘米掉钱会掉很多~~
依樣我都好想知係乜東東

leungmoon337 發表於 2009-6-12 02:07 PM
拜师会升得快D,但要个位师傅勤力打怪至得~~
甘你勤唔勤力   勤力的話收我為徒 我想升怏d
wzk523 發表於 2009-6-12 03:08 PM
我宜家有徒弟收5到你~~
我都要做你既徒弟
jff6000 發表於 2009-6-12 04:20 PM
你咪玩野啦~~
謝謝  努力中
wzk523 發表於 2009-6-12 10:04 PM
以後每升一轉獎金都會加~~
我加左架啦=]
大家好XD
stupid1024 發表於 2009-6-12 11:24 PM
你好~~
我今日都要升到33转先得~~
依家返左屋企先睇到原來 joesyip 今朝送左3張 八倍金錢卡比我
joesyip          八倍金錢卡          3  
係依度同 joesyip 師姐講聲...多謝哂!

leungmoon337 發表於 2009-6-13 05:30 PM
我买左成百几张用5晒~~
赌神师傅,赐我10 张双倍金钱卡和10张经验卡。。。我停止在5转很耐了。。
之前2转的朋友已经超过我头啦!!
hunter_87 發表於 2009-6-13 06:39 PM

hunter_87雙倍經驗卡102009-06-13 20:02:04
hunter_87八倍金錢卡102009-06-13 20:01:55
我睇左"如來佛祖"關於寵物練功果個post
其實都好想試下轉"騎士"玩下
因為"法師"我久唔久打得耐就"眼訓", 無啦啦比怪一野..KO
joesyip1968師兄玩開"騎士", 請問要學邊幾招技能打怪呢?
我練"法師"淨係用"光斬"升到夠級 ...
joesyip1968 發表於 2009-6-13 09:03 PM
你做咩系度讲多次~~
终于33转啦,升到呢转就去找钱帮下D新人~~
刚刚6转。。要钱
hunter_87 發表於 2009-6-14 11:28 AM
hunter_87寵物幣2000002009-06-14 11:38:28