返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 01:30 AM 發表。 

BB 你張相因乜事咁鬼大架 :L
我都唔知喎 !!
可能冇晒錢 ....

道理同 d 冇飯食o既細路仔一樣 .... 個肚生蟲 !!
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:02 AM 發表。 

:-O 點解你 D 錢無晒架??? :-O
輸晒咯 !!  .... =((
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:04 AM 發表。 
睇下人地幾信任我b-(

http://www.racepattern.com/Discuz/viewthread.php?tid=19533
我都跟 ..... 不過戶口冇錢 ....聽日先買 !! :-*
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:07 AM 發表。 

噢....... 點解架 :Q :'(
買波唔嬴咪輸囉 .... 咁都要問 ! 玩咩 !
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:12 AM 發表。 

你輸晒.. 我點餵我隻比比呀?? :Q
食自己囉 .... ;))

今日 e-mail o左俾一個女仔 ....
做o野識 .... 唔知佢會唔會覆我呢 .... [-O< :$
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:17 AM 發表。 

thx!
細細地買o下 ...  冇咩心水 ....
有人幫自己諗埋 ... 幾好 ...
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:22 AM 發表。 

;)) 你發姣了 :P
清清地 .... 幾o岩我 ....
不過傾唔夠幾句 .... 亦唔知記唔記得我 ....
打俾佢好似又唔係幾好喎 .... sms ... 貴 .... ;))
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:23 AM 發表。 
你知啦.....我又唔係未試過亂性..............=((
可唔可以講o黎聽o下 ?! ;))
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:24 AM 發表。 

呵呵~~~;))
仲有心水 .... 可以 pm o下我喎 .... 分享o下嘛 ! :-*
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:26 AM 發表。 

[-X 追女仔梗係要洗少少 $ .. :)):))
..... 我好怕失敗 ...  ( 因為未試過失敗 ) :-"
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:26 AM 發表。 

打俾佢law.......

試50%/50%
唔試0%
.... 唔想打 ... 唔知點解 ...
可能怕醜 ....

應該係 ... o岩o岩先完o左一段情 ..... 我都未準備再去開始 ....
做個朋友先 ..... 了解o下先算 ~;))
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:28 AM 發表。 

......... 囂得你丫..... ^:)^
係事實 .... :-"
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:30 AM 發表。 

我次次失敗=((
失敗得多就唔再怕失敗 ... 都係好事 !
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:31 AM 發表。 

你自貼身份證黎睇下;P
佢係 ii .... 冇証o架 .... ;))
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:36 AM 發表。 

我個個星期都上雜誌封面咁滯,唔係唔知我幾歲呀?
欣宜其實都唔係咁差o架 .... ( 瘦果時 )