返回列表 回復 發帖
晴晴好似未黎過呢個場嘙
有咩玩架!!!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
I have brother JN as my backup la
blueocean 發表於 2011-3-16 11:47 PM
哦。。。。。原來你有咁大個“後台”
dont trust him, he is a liar..

真爱难求...後台更难求
JackyNelson 發表於 2011-3-17 03:14 AM
你都幾有錢嘙。。。。。
靚姐你好!
go2david 發表於 2011-3-17 11:40 AM
靚姐另有其人。。。我系晴晴
所有女士都可稱為'靚姐' 總之我記得你..靚靚晴晴姐...這樣可以了吧
go2david 發表於 2011-3-17 11:51 AM
咁又唔系咁講嘙。。。。。
靚姐系tvb好有地位級架,唔信你問下人就知。。。。。。。
我真系高攀唔起。。。。。。。
我知......有乜講錯隨時俾佢剷...怕怕..
go2david 發表於 2011-3-17 11:57 AM
你都會驚架。。。。。。。。
我好怕架....咁多大哥大姐響度..
go2david 發表於 2011-3-17 11:19 PM
你家陣都系大哥喇。。。。。
不敢不敢..
早晨晴晴靚姐....最近中港台都擔心日本核問題, 你們那邊沒什麼影響吧??
go2david 發表於 2011-3-18 10:32 AM
對於我就冇影響。。。。。。
要死咪死咯。。。每個人都會有呢個機會。。。。。
You are the best Blue兄..輸左又追番返來
go2david 發表於 2011-3-18 10:57 AM
賭仔冇個好
幾時入咗 "  理應系 "   
km8000 發表於 2011-4-13 01:29 AM
佢啱啱冇再讀“農務系”
我鑽研商業務系
JackyNelson 發表於 2011-4-13 01:32 AM
此話當真
睇睇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
金樓系邊
呢度都应该有喔
lhy92725 發表於 2011-9-13 10:40 AM
#3888 tvb$ 5,000,000
探下JN