返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-6 03:02 PM 發表

i don't 有型 ga~~~~~~ i am old man la~~~
咁就係你同婆婆一对咯
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-6 03:12 PM 發表

O......one pair of公公婆婆?!?!?!?!?
天生一对
羡慕死我咯
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-6 03:21 PM 發表

you羡慕我D what ar!~~~~~~
可以同婆婆成为一对咯
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-6 03:25 PM 發表

i am not 一对 with her la!~~~~~~~ she already have someone la!
唔係喔!!!听闻你地的关系不平常
原帖由 CC517 於 2008-11-6 03:27 PM 發表

Who
ricky&婆婆
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-6 03:31 PM 發表

I WILL BE LOVE YOU ONLY! will not to be find another one~~~~~~
你唔好乱讲啊!!
等阵你女朋友杀死我
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-6 03:41 PM 發表

don't care her don't care her,don't be hurt heart allright
我唔想做千古罪人
原帖由 CC517 於 2008-11-6 03:58 PM 發表

知佢有路, 初初來常叫隻婆婆做靚妹子.
我都知道佢地有路
只是死口唔认
我回来咯
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-6 09:41 PM 發表

返來咯 返來咯~~~
係啊!!靓姐姐返嚟咯!!
DEE  DEE係唔係好挂住我咧
原帖由 CC517 於 2008-11-6 09:43 PM 發表

真難...........見到你.
猫仔。。。猫仔。。。猫仔。。。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-7 10:13 PM 發表

真難姐姐叫我幫佢拉客啫......
DEE今日生意如何
原帖由 CC517 於 2008-11-7 10:20 PM 發表

咁慘,要做拉客
不是你想的那样
原帖由 CC517 於 2008-11-7 10:27 PM 發表

拉人影相, 你不是想咩, 同你影就制.
咁我地几时影返张
原帖由 CC517 於 2008-11-7 10:33 PM 發表

而家都得, 有買趁手, 我d法力不高, 不能維持太久.
现在虚疑形象已关门,今晚你先充电明天我们在拍照