返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-11 03:54 PM 發表
哈哈。。这里也有奖金啊。。。
辉哥。。。。。你来啦
金楼多不胜数。。。你要留意哦!!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我睡醒啦!!
有人在吗?
原帖由 fattyteo 於 2008-11-11 08:45 PM 發表

你好噢~~

你还没睡啊!!
原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 08:46 PM 發表

真愛kitty 明天和你拍張照可以嗎﹖
当然可以啦!!
我下班回来第一时间就找你,好吗
原帖由 fattyteo 於 2008-11-11 08:53 PM 發表

哈哈哈哈~~
我这里现在才~~
2053咯~~
你看见我们的合照啦!!
是不是很美咧!!!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-11 08:54 PM 發表
真爱!晚安!我去睡觉啦!
小白,好久不见你哦!!
你要睡啦!晚安啦!!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-11 09:24 PM 發表

靚姐姐you wake up la?
係啊!!我的好DEE DEE
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-11 09:30 PM 發表

我今day take咗D photo ar,一陣放在這~~~
OK我等阵睇睇
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-11 09:44 PM 發表

俾住一張你睇sin la!~~~這是DOBI啊!~~~~~~
照片在第一页啦!!!
咁多位,我要准备返工啦!!今晚返嚟再倾
原帖由 yicno 於 2008-11-11 10:18 PM 發表
夜晚了~去那里工作啊~?
我这里是早上啊!!
猪猪你去page 1 睇睇我们的合照啦!!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 12:44 AM 發表
靚姐姐~~~wake up la!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DEE起身啦!!够钟开铺啊!!!~~~~~

原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 09:26 AM 發表
我哋又有相SEE LA!~~~這是Kitty mao mao姐姐啊!
我已经放在第一页啦!!
KITTY有我地合照啦