返回列表 回復 發帖
唔好扮窮
chan200308 發表於 2013-6-12 11:00 PM
我确实系穷。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
嫁個有錢人
chan200308 發表於 2013-6-12 11:05 PM
陈生有冇好介绍。。。
返工喇。。。后会有期。。。
陈生唔准再叫我姨姨
晴奶奶
chan200308 發表於 2013-6-14 10:30 AM
唔睬你
他是老陈伯
晴晴晚上好
lhy92725 發表於 2013-6-14 10:32 AM
骨猫。。有冇食粽仔吖
晴 honey
chan200308 發表於 2013-6-14 10:34 AM
你又饮醉酒。。。
有呀,前几日就买佐两只过节了
你那边也有粽卖吧?
lhy92725 發表於 2013-6-14 10:41 AM
我呢度卖嘅都系越南粽多。。但系我都冇买黎食。。。
他日日都扮醉行凶
lhy92725 發表於 2013-6-14 10:41 AM
原来佢系咁嘅人。。。。
今日見到晴晴。。。。
SweetLemon 發表於 2013-6-15 09:13 AM
甜柠。。晚上好。。
晴晴 午安
chan200308 發表於 2013-6-15 11:55 PM
陈公子有礼。。。
放两日假。。。约左朋友一班去钓鱼、烧烤、游泳。。。阳光与海滩。。。正。。。
钓到有30几条青斑。。。昨晚返到黎太攰好快就瞓左,所以冇上黎咯。。。
真爱难求 17 秒前 TVB 3000000 元  積分轉出
小飛機 發表於 2013-6-26 07:41 AM
thank you boss ....

評分次數

晴晴Good nite... sweet dream
ADTVB 發表於 2013-6-26 08:35 AM
AD 仔。。你出现拉。。。