返回列表 回復 發帖
大家中午好。。。外面真系好Q热。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
马来西亚的网络号q屎。。。转成网都上唔到网。。。
早晨。。早晨。。。突然训醒。。眼光光。。上黎打过招呼。。。
大家还好吗??我终于都有时间上网喇。。。。
在加州返黎一个月就开工。。。直到家阵先有时间上黎同大家打招呼。。真系唔好意思。。。。
好多谢大家一直都帮晴晴睇住头家。。。你地真抵锡。。。。
大家好。。。。打个招呼,我又系时候要瞓喇。。。。。
大家好。。。。今日终于算系休息到喇。。。
晴晴
chan200308 發表於 2013-10-30 06:18 PM
陈生。。你好。。。

最近网络流行玩呢个app "魔漫相机"。。晴晴都学识玩喇。。。哈哈哈哈。。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
晴晴早晨.
pknoface 發表於 2013-10-31 08:22 AM
早晨。。。
相中就係晴晴个温馨小家庭?
pknoface 發表於 2013-10-31 08:23 AM
小家庭我云英未嫁
大家好。。。我病足一个月。。早两日发烧又肚泻。。。
唔係啩, 晴晴豬
go2david 發表於 2013-11-8 09:25 AM
豆腐叔叔。。。。
晴晴原来吾舒服啊?要保重身体呀
lhy92725 發表於 2013-11-8 10:51 AM
骨猫。。。
晴晴晚上好.
pknoface 發表於 2013-11-10 11:18 PM
早晨阿。。。。
晴晴 晚安
chan200308 發表於 2013-11-11 12:55 AM
早晨。。陈生。。。。