返回列表 回復 發帖
系咪天氣關係啊
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
之前聽你講要搬,搞掂喇。。。。
我係講尋晚同你吵果位CC先生...
go2david 發表於 2011-3-9 10:05 AM
琴晚同我吵果個CC???我同佢系咁溝通架,唔算系吵
哦.............大開眼界..
go2david 發表於 2011-3-9 10:08 AM
琴晚果d小兒科。。。。
不是搬公司的问题,已经搬好佐
而是有同事要辞职,呢个同事其实都算老细拍挡之一
如果她走佐,公司肯定好大影响
lhy92725 發表於 2011-3-9 10:09 AM
佢想自己開公司???
她话悟系,不过家阵咩都悟清晰
lhy92725 發表於 2011-3-9 10:15 AM
骨貓唔駛理咁多做好本分就得。。。。
出街搵嘢食。。。。
嘩。。。仲系度吹緊,你地都幾得閒嘙
冇心情做嘢,倒不如請半日假休息下喇
第一個就會系DAVID仔咯
係咩呢晴晴姐姐??
go2david 發表於 2011-3-9 11:56 AM
做乜冇拉拉玩刀仔,好危險架
系呀。。。
不过我好快又要撇咯。。。。
其实今日mc。。。。
我都家阵中系好唔舒服。。。
甄间要在去睇中医。。。
dream1972 發表於 2011-3-9 12:08 PM
開心要付出代價架。。。。等你仲夜夜笙歌啦。。。哈哈哈
梦姐姐悟好听她乱讲
食饭未啊
lhy92725 發表於 2011-3-9 12:08 PM
唔聽佢講聽邊個講,你又唔肯俾我地見下你
係囉係囉
go2david 發表於 2011-3-9 12:12 PM
我都未見過你啫
我有相show左出泥啦
go2david 發表於 2011-3-9 12:16 PM
邊度???我唔見嘙