返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 17/10/2008 19:33 發表

這次只好怪你自己不看看,別人是否真的需要幫忙
其實嬴一次小遊戲,已經等於有100萬以上寵物幣,嬴多幾次就好快變有錢
hi~~bubu~~is your 小遊戲 only for member???
原帖由 bubu1109 於 17/10/2008 20:19 發表

基本上只限我們兄弟幫寵物家族的成員,不過我會歡迎你參加
thanks~~bubu~~ 你好好人吖~
ndctim.....我都覺得個game真係勁難玩ar .........
原帖由 blueocean 於 17/10/2008 21:16 發表

greedy JJ...you want to play too
blue blue~~u r also 兄弟pet pet family 的嗎??
原帖由 bubu1109 於 18/10/2008 15:43 發表

是blueocean求我讓他入會的459272
oh~~danny仔not your 敵人咩
原帖由 bubu1109 於 18/10/2008 15:45 發表

比得大家玩當然有難度 如果唔係我D獎品點算
其實我係壞人先至真459273
....i just....at pet family post....讚美jo你.....

你唔好信blue blue講男仔壞才有女仔like...ar....
原帖由 bubu1109 於 18/10/2008 15:56 發表

係你誤會左我,ndctim說得對,我本來就是壞人一個459275
bubu~~see -->

你忍心佢嗎???
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ndctim 於 18/10/2008 16:39 發表

bubu對這些東西已經麻木 ,已不能入正道了
ndctim~~

can u tell me more about bubu ????
原帖由 ndctim 於 18/10/2008 16:45 發表
hehe,唔得
......好衰ga......
原帖由 ndctim 於 18/10/2008 16:51 發表

除非你高價買啦....咁樣bubu就會送樣野俾我啦
幾高sin??

但你出賣bubu, y 會送樣野俾你ar??
原帖由 ndctim 於 18/10/2008 17:01 發表

佢會送多把刀俾我
haha 又係bor~~~~

唔驚la ~~短刀冇乜殺傷力姐
原帖由 bubu1109 於 18/10/2008 17:31 發表

想了解多點我的事459385 難道.....難道你.....難道你對我

產生了敵意459386

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)http://www.tvbnow.com/thread-297244-79-1.html    大家快D去賺錢459389 ...
.....bubu u dunno 我開乜店ma??? i just want to help u
hi~~everyone~~

is blue ocean there ma??? .....he dive jo water few days....
原帖由 GQG 於 20/10/2008 14:43 發表

我上榜了
第 十 名 : GQG - 4246 分  -   8 Min : 2 Sec (2008-10-20 02:01 PM)
好勁吖~~玩game仔高手
原帖由 ndctim 於 20/10/2008 16:04 發表

hihi-.- u dive water few-.-
i blow water at 吹水區吖