返回列表 回復 發帖
原帖由 stephenhor 於 1/11/2008 13:58 發表
你们用设么BROSWER? IE?我用FIREFOX没问题哦!!
我用IE .....玩唔到
原帖由 00-00-00 於 1/11/2008 14:53 發表
那可不行。看来我要加入bbb行列。打劫,俾钱。。。不然就有得你受。。
bbb有那麼出名嗎
原帖由 00-00-00 於 1/11/2008 15:01 發表

你都很出名。来,一起打劫。组成打劫帮。
NO~~tim 係我未來的pet pet partner~~~我要保護佢d $$$$$

回應 GQG 第 12468 篇文章

亞tim 比你搖散jo 了
原帖由 ndctim 於 1/11/2008 15:31 發表

雖然果"未來"很"未來",但你不會也是臥底之一吧
我唔做二五ga!!!!

我只為自己
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 00-00-00 第 12474 篇文章

my pet pet 13轉了~~等緊tim tim~~

回應 GQG 第 12475 篇文章

'coz他是我未來的pet pet partner.....散jo 誰part 我呀
原帖由 ndctim 於 1/11/2008 15:42 發表

我這陣子都應該唔會衝等....英文有幾份文未做

你不要等我啦,一飛衝天吧
你又邊do hw 邊blow water????

我都入唔到去打怪....衝去邊姐

回應 00-00-00 第 12483 篇文章

cu~~零零零零零零

回應 GQG 第 12482 篇文章

好難揾到d成日打怪 or 同我d時間夾到嘅人架 ~~tim 是很珍貴架

回應 GQG 第 12490 篇文章

幫佢做功課

回應 GQG 第 12494 篇文章

我都想講 "罕有" ga .....但唔記得 "罕"字點寫才改用"珍貴"
...my ex partner 忙做工.......未來partner忙做功課........自己又入唔到野戰區打怪....好灰
原帖由 GQG 於 1/11/2008 16:12 發表

哈哈!你真係可爱啊
(沟女先)
係咩~~~thanks~~

(扮可愛)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 ndctim 第 12501 篇文章

你也加入吧~~~

(引誘中)