返回列表 回復 發帖
bubu1109 寵物幣 1 2008-11-06 06:49:09

pet$1 當我lu lu!!!!!!!
原帖由 假書僮 於 5/11/2008 17:40 發表
有一半是問朋友借的,要還架
我今曰見你多了$200,000,000..........可否介紹你個朋友比我識
原帖由 bubu1109 於 6/11/2008 07:17 發表

這$1已經是我的所有 千萬不要嫌棄,我現在已經是一個窮人
那你變賣你d寶物套現吧
原帖由 bubu1109 於 6/11/2008 07:36 發表

已經冇晒寶物了,比ice.key搶晒
扮窮 .......你個owo倉庫難度是 "吉"嘅........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 blueocean 第 12651 篇文章

抵 <--- this one ar~~
原帖由 bubu1109 於 6/11/2008 07:50 發表

我家族倉庫沒有什麼裝備 只得短劍2把 你要嗎 如果你要我一定送比你
我會check住你 等你有$$$再"粒"你
原帖由 bubu1109 於 6/11/2008 10:54 發表
我已經變番做有錢人

不過可能係暫時性
有錢人!!! 打劫
原帖由 blueocean 於 6/11/2008 13:11 發表

bubu get rich again so easy
JJ...when are you going to get rich ar
NOW!!! 比D CASH 我

TVB: 307968485 元
存款: 2147483647 元
原帖由 blueocean 於 6/11/2008 13:16 發表

I need to sleep now...very late
你同dobi say good nite mei ar?? sleep so early....want dive water ma
原帖由 blueocean 於 6/11/2008 13:22 發表

me and dobi 心有靈犀一點通...don't need to say anything
dive water is the true  
to tell the truth.....I don't know what's 心有靈犀一點通 mean...it sounds good ...
u copy & paste ma??

i like janleung signature more --> 林 兵 鬥 者 皆 陣 烈 在 前
no one there ma??

回應 露洛 第 12676 篇文章

我用IE時都打唔到怪架~~但用safari就玩到~~ u try try la
原帖由 bubu1109 於 12/11/2008 18:56 發表

我經常在這區啦,只不過冇回帖,你地做過咩壞事,我都知道 488143

例如你叫人退出再加入,欺騙獎品 488144
令人心寒
原帖由 bubu1109 於 13/11/2008 19:32 發表

你地可以重組一個新家族
y dun we join ur new family lei --> owo
原帖由 hsl-1 於 13/11/2008 19:18 發表

wongjj 我哋家族快要解散了,你有什么打算呀
hsl-1~~long time no c la

u lei?? any ideas??