返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 12:28 PM 發表
bet MU win??
$50 or $100 play, 因為...

包括C.朗拿度在內的五名球員將不會隨隊前往阿姆斯特丹出席對波圖及阿積士的賽事。

C.朗拿度、沙夏及施維斯達三人僅在周一才回隊復操,三人將會留在曼斯特特繼續操練。下周對牛津聯的友賽有望上陣。

另外,軒斯及維迪也需養傷,無緣出戰周五及周六的友賽。不過,剛加盟的中場卡域克估計可以披甲上陣。
所以我估可以小勝,不過依d友誼賽都一係忍手一係小小玩下,因為無信心唔好大注
阿積士四角賽  <曼聯 對 波圖> (讓球盤口):lol

曼聯( -0.5 )  win   賠率             1.90     bet$100

李嘉誠  2006-8-4 12:37 PM 金錢 100 元  積分轉出
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 12:38 PM 發表

thx u... 分析得好好。。
今天新闻。。gallas 吾like chealsea..
mayb will transfer later..
bcos ballack take over no.13 shirt..
我知,gallas 自己攞黎衰,佢唔射車仔波,佢就未必咁...
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 12:40 PM 發表
我出去一阵,迟点回来再倾。。
原帖由 dororo 於 2006-8-4 12:40 PM 發表
我老婆仲在線ge:L
無熄網maybe
原帖由 livywong 於 2006-8-4 12:53 PM 發表
咁同冇off line 有咩關係呢??
無,有offline就當然連唔到線,咁佢可能bt緊,特登唔熄腦
原帖由 dororo 於 2006-8-4 12:46 PM 發表

有冇睇死亡筆記
有,漫畫~最ng like m,n
原帖由 livywong 於 2006-8-4 01:02 PM 發表

m,n又係咩呀??:L
下..............
係L 死後ga復仇者:lol
原帖由 livywong 於 2006-8-4 01:00 PM 發表

睇到差唔多尾...不過成日都要睇返轉頭先明.....
你有睇,但ng g who is  m ,n ???:L
原帖由 livywong 於 2006-8-4 01:08 PM 發表

重以為係咩嘢漫畫名添??:L
=.="
落去食飯先,88:P
好飽 / ________________________ \
原帖由 livywong 於 2006-8-4 03:27 PM 發表

食咩呀??食咗好耐喎..........
飲茶:lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 03:29 PM 發表

ask $ from dororo go c doctor... $-)
;P;P;P
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:33 PM 發表

冇藥食 =V=
問老豆攞$ buy:lol