返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 04:53 PM 發表。 
某些票據可以扣稅.....例如"損"(卷) 皮利斯博愛基金.....>:D<
[-X [-X   應該係 Q版阿仙奴基金  或者  球天基金...
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 04:58 PM 發表。 

捐錢後有咩福利?? 可以打救佢嗎?? ^:)^  
可以  我地呢個大家庭  絕對可以.. :-*
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:01 PM 發表。 
我想問....認真的....(負債)人死左....咁d咭數邊個還??
五洗還...因為已經屎佐...不過會繼續寄單去你地址...
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 05:21 PM 發表。 

咁繼承人可自己決定要不要遺產.....除非傻嫁啦.....
我啊爺之前屎果陣 到節數果陣差hsbc3百零蚊卡數...結果我啊嫲承繼遺產..都無叫我啊嫲還...
原帖由 星明月日朗 於 2006-10-23 05:28 PM 發表。

都睇下你欠幾多先得~
銀行可以運用酌情權~
選擇你駛唔駛還錢的~
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 05:28 PM 發表。 

手續費都多過 300 幾.....
五係 我聽聞真係五屎還...因為卡無擔保人..銀行只可以追卡擁有人...如果屎佐  係入bad debts...
我記得之前我acc miss都講過...
個個閃...我都閃...^:)^
hi 各位..

一噸黃金有幾重呀?
一噸愛又有幾重呀?五得...愛又點可以用重量來計呢..

一噸乳房又有幾重呀?

:kiss:
今日收到工商銀行既H估確認書 ....[-O<   工商行...記得同我升多d..
[-O< [-O< [-O<
hi~>:D<

各位31號halloween會去邊度wet??
遲來的祝福...happy birthday...希比
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-11-6 09:14 PM 發表。 
home testing!! :))
玩得返拉??...恭喜恭喜...>:D<

真係甘少人?
聽晚天星碼頭last day~:'( :'(

好五捨得...聽晚會去捧場...
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-11-16 02:47 PM 發表。 

什麼來?!:-O
eric...   next tuesday>:D<