返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-31 11:10 PM 發表

要用来做么
買道具  啦。。
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-31 11:13 PM 發表

我...没钱...没钱
TVB: 7335073 元
                存款: 1018648405 元 <<<<<< 咁 都叫沒钱 ﹐溫鬼信
道具有这样贵的 wo
原帖由 ice.key 於 2008-12-31 11:20 PM 發表

咩道具呀
打算在[url=forum-64-1.html]
TVB積分獵人區 買野 羅。。[/url]
你們好偉大啊
原帖由 ice.key 於 2008-12-31 11:29 PM 發表

我們都是家族行先..自己行後啦
所以你們德高望重
大家一起努力吧
原帖由 ice.key 於 2008-12-31 11:37 PM 發表

氣管唔好又病病中...~~出街我會被人砍死的
咁誇張
原帖由 ice.key 於 2008-12-31 11:42 PM 發表

天氣凍係這樣...每年冬天我身體就會差一點
Ms , where r u from ?
原帖由 lhy92725 於 2008-12-31 11:46 PM 發表
听日要返工啊
所以去训觉啦
大家新年快乐
GoodNight ~
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-31 11:50 PM 發表

你几岁啊
你問女仔年齡 啊 。。 D 女一定報小數
就來過年啦。。
☆╭┐┌╮☆°.﹒
╭┘└┘└╮∴°☆°
└┐..┌┘─╮∴°
╭┴──┤牛轉 ├╮
│o o│乾坤 │●°
╰┬──╯   │ ∴°﹒
☆ ˍ|ˍ/ˍˍˍˍ/∴☆.
新 年 快 乐 2009
TVBNOW 論壇 » 歡渡聖誕新年交流區 » Happy New Year 2009!!! 回覆者均可獲100功勳 (首200個回覆)

有好野
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 12:10 AM 發表

多谢晒,回复喇
想不到我是第一個 。 哈哈 so lucky