返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2009-1-1 12:07 AM 發表
去跟周公 SAY HAPPY NEW YEAR.

GOOD NIGHT ALL.
Good Night
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 12:16 AM 發表

你好厉害
Standby 了好久
都是只牛旺我 ~
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 12:19 AM 發表

你已经知道的咩?
每年Admin 都搞野嘛
原帖由 huey23 於 2009-1-1 12:19 AM 發表
happy new yr ah
U too happy new year
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 12:23 AM 發表

我不知道啊,我第一次玩论坛
O ic , next year 加油
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-1 12:27 AM 發表

沟到先算啦
哈哈 答的好
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 12:29 AM 發表

,大家都加油
Date u at 2010年
今晚得你同我 jar ? D 人 ?
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 12:37 AM 發表

兄弟帮靠你喇
又給高帽我戴
貪新忘舊是男人本性
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 12:45 AM 發表

讲得好,今年要做坏人
Me too , we become Batman
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 12:45 AM 發表

你可以的
做個不上不下的隱形高手就算 。。
你們兩個打情罵銷 ﹐ 我好像做電燈泡
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 12:50 AM 發表

那不是埋没人才吗
藏經閣內的掃地老人 is Me