返回列表 回復 發帖
慢慢來 ﹐你一定遇到美女
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
我準備緊 韓國車模美女爭霸戰 (投票項目)在美女貼圖區 。
請問今年post 好﹐ 還是明年 post 好 ?
希望大家給點意見 。
瞓醒lu..  Good Morning everybody
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-31 09:47 AM 發表

早晨啊,去佐生日帖未啊?
有冇收到我的生日利事啊?
有啊 ﹐ 感謝你的紅包 ^^ ~
原帖由 假書僮 於 2008-12-31 10:13 AM 發表
明年 post
Is too late , 我剛剛post 完 >。<
Good Morning  眾位兄弟  
韓國車模美女爭霸戰 (投票項目)在美女貼圖區
2008年 last post ^^  , 請大家 Support 下 ﹐謝謝 。
http://www.tvboxnow.com/thread-562424-1-1.html

我在家中上網和你們一起渡過 2008
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-31 11:13 AM 發表

我也是,我在酒店和你们一起度过
Y 在酒店渡過 ger ? 莫非。。。。。。。
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-31 11:19 AM 發表

我在马六甲公干
O i c,  So u alone ?
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-31 11:22 AM 發表

唔好踢爆我啦
一於 catch 你 黃雞腳 哈哈
原帖由 CC517 於 2008-12-31 11:33 AM 發表

記得影相, 回來貼.
我standby 了 長短鏡 Canon , Nikon & Sony  Full HD ..
原帖由 假書僮 於 2008-12-31 11:37 AM 發表
我今日要返中更,起碼喺2009-1-1,零晨3時先返到黎
最多等埋你才訓 OK ?
Happy New Year 2009 to all  ~~

我出街吃飯先﹐返黎才同大家吹水 。。
我吃飽了 ﹐ 返黎同你們過年 ﹗﹗

☆╭┐┌╮☆°.﹒
╭┘└┘└╮∴°☆°
└┐..┌┘─╮∴°
╭┴──┤牛轉 ├╮
│o o│乾坤 │●°
╰┬──╯   │ ∴°﹒
☆ ˍ|ˍ/ˍˍˍˍ/∴☆.

新 年 快 乐   2009