返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-9-17 18:26 發表
我米仲系甘咯。。。无么特别。。。你唔好唔开心啦。。。总是会过去的
OK啦﹐多謝關心!!
。。。誰來愛我﹐好好愛我。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-17 18:29 發表

missing我边有唔记得你啊。。
好耐无见。。近来好吗。。
做錯事!!好唔開心!!甚至傷心!!但好多謝大家關心!!
亞KA嫂幅相的睡姿多性感!!
多謝大家關心!!!
原帖由 yng 於 2008-9-17 18:40 發表
哈哈。。。性感呀? 你著短裤米仲性感。。。
有鬼用﹐你至少都有KA少!!
唔啦﹐都無人要!!!
我又來啦!!
会呼吸的痛

在东京铁塔 第一次眺望
看灯火模仿 坠落的星光
我终於到达 但却更悲伤
一个人完成 我们的梦想

你总说 时间还很多 你可以等我
以前我不懂得 未必明天 就有以后

想念是会呼吸的痛 它活在我身上所有角落
哼你爱的歌会痛 看你的信会痛 连沈默也痛

遗憾是会呼吸的痛 它流在血液中来回滚动
后悔不贴心会痛 恨不懂你会痛 想见不能见最痛

没看你脸上 张扬过哀伤
那是种多么 寂寞的倔强
你拆了城墙 让我去流浪
在原地等我 把自己捆绑

你没说 你也会软弱 需要依赖我
我就装不晓得 自由移动 自我地过

我发誓不再说谎了 多爱你就会抱你多紧的
我的微笑都假了 灵魂像飘浮著 你在就好了

我发誓不让你等候 陪你做想做的无论什么
我越来越像贝壳 怕心被人触碰 你回来那就好了

能重来那就好了
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-18 12:11 發表
missing...连妹上来放底歌就走啦
她老公仔走了!!
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-18 12:30 發表

他地俩公婆好忙啊....找钱
每次上來都見他們兩係到打情駡悄
原帖由 yng 於 2008-9-18 14:36 發表
你地2个讲完我坏话就闪
邊有讲你坏话﹐係話你兩公婆恩愛呀!!
原帖由 kakaka1668888 於 2008-9-18 16:55 發表
我好憎你地兩個呀! 憎死你地呀!
做咩呀﹐我都無話你!! 的係真心話你兩個好好!!
原帖由 cck_my 於 2008-9-19 12:30 發表

正室?
真正KA嫂你好!!
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-24 11:45 發表
.....几时有上来
KAKA無上來她又唔上來﹐加上KAKA正室踩上來
原帖由 yng 於 2008-9-25 09:25 發表
边个系他正室呀?
係CCK講的!!