返回列表 回復 發帖
送首歌比大家!!

you're always on my mind
all day just all the time
you're everything to me
brightest star to let me see

you touch me in my dreams
we kiss in every scene
i pray to be with you
through rain and shiny days

i'll love you till i die
deep as sea wide as sky
the beauty of our love paints rainbows
everywhere we go

need you all my life
you're my hope you're my pride
in your arms i find my heaven
in your eyes my sea and sky
may life be our love paradise
原帖由 cammy8080 於 2008-7-11 06:02 發表
MISSING  我今日好好多...無セ嘢了..

我今日反而想聽 "THAT'S WHY YOU GO AWAY"呀!!
係邊個唱??送住首陈慧琳的我要的只是爱

我可能比你清楚你已经不爱我
勉强纠缠下去比离开你更残酷
还记得上一次我们手牵手看电影
竟然是那一部下片已久的情书

数着越来越少的见面次数
看着越来越忙的我们在拥抱中麻木
别说什么失去激情的浓度
也能够维持这段情的长度

我要的只是爱不是痛苦
除非要受点苦才能满足
我不要对爱情领悟
我只是怕孤独
能看透人生却看不见你有什么好处

我要的只是爱不是痛苦
我要的是幸福不是祝福
如果快乐注定结束
安慰也于事无补
我怎么甘心相爱的两个人走不一样的路

还记得有一次我最好的朋友是你
我听了很难过却不敢在你面前哭
什么时候开始我一个人也会作主
难道和你一起并不是为了受保护

数着越来越少的见面次数
看着忙碌的我们变得麻木
别说什么失去激情的浓度
也能够维持这段情的长度

还假装不在乎
原帖由 cammy8080 於 2008-7-11 06:20 發表
MISSING...係MICHAEL LEARNS TO ROCK
好可惜找唔到歌詞
HI你地好
原帖由 yng 於 2008-7-12 00:37 發表

噢。。。甘医生讲咩啊?唔方便讲出黎就pm我啦。。。
到底發生咩事呀??而KAKA你換了新相呀?係你嗎??
我又返來啦!!!
一定好香啦!!!
原帖由 yng 於 2008-7-12 15:50 發表
哈。。。你甘讲我 咖。。。好似俾你闻到甘。。。
最緊要係要比你老公仔KAKA闻到
yng﹐
唔好意思﹐O岩O岩去O在出EMAIL(公司的事)﹐我係Organizer
原帖由 yng 於 2008-7-12 16:48 發表

噢。。。唔紧要。。。点啊?好忙咖。。。
係呀!! 我係工作狂!!!
原帖由 yng 於 2008-7-12 17:09 發表

得闲拍下拖,唔好净系顾住做野。。。
就係因為無人要﹐所以變o在工作狂!!
原帖由 yng 於 2008-7-12 17:21 發表

阿大唔错咖。。。成熟稳重。。。
二哥系痴情种。。。
聽說他們已有了老婆仔﹐可能連亞二亞三甚至到亞N
原帖由 yng 於 2008-7-12 18:12 發表

阿大无咖。。。考虑下他。。。
NO啦﹐自由自在多好﹐你看你成日都要找KAKA﹐多慘
原帖由 yng 於 2008-7-12 18:49 發表

而家唔洗。。。因为他有上黎会揾我。。。他系唔错既老公仔。。。
O甘好會自動自覺﹐我申請O在啦﹐PM了你!!
有人係到無??