返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-7-20 17:31 發表

叫三嫂都买件黎着........
你做咩又唔著衫﹐我又話比三嫂知﹐仲要話比KAKA知﹐你係KA嫂個地頭唔著衫!!!
Hi, 大家好!!!
大家好﹐首歌唱得真係好好聽!!

寂靜 若笑聲不再動聽說話 無奈已聽不到怎呼應能用心聽 仍未肯定雙眼總算可以 看清 *誰會以真心的對我 如若說出口 可算麼又無需許下承諾 只怕甜言蜜語出錯用我雙眼看會否清楚 問那位真心的對我直覺推測應該會是沒有錯 假使 沒有開口說在意心裡其實很清楚你的真摰無用猜疑 如若表示輕輕一個擁抱 已知
有人無??
yng 大個女啦!! 你最近點呀??
原帖由 yng 於 2008-8-9 16:54 發表
最近少上黎。。。唔知大家点呢?
ka嫂返來啦﹗﹗你點呀﹗﹗
原帖由 yng 於 2008-8-9 17:08 發表
哗!好莱无见啵。。。你去佐边?
仲係個邊﹐仲未返來﹐忙工事﹐昨晚仲要同客食飯!
原帖由 yng 於 2008-8-9 17:26 發表
几时返黎呀?平时都好少睇你上黎。。。
無定時﹐加上還有時差呢!!但我會盡量多D上來探你!!
原帖由 yng 於 2008-8-10 13:13 發表
二哥米奇早晨。。。
KA嫂你好!!
HI 我又唱。。。多麼的鍾意他﹐沒有害怕。。。
。。。誰來愛我﹐好好愛我。。。
再來一首。。。。孤单的人孤单一个 感觉不到夜美好。。。。
有人嗎??
这里的空气很新鲜
这里的小吃很特别
这里的lette不像水
这里的夜景很有感觉

在一万英尺的天边
在有港口view的房间
在讨价还价的商店
在凌晨喧闹的三四点

可是亲爱的你怎么不在我身边
我们有多少时间能浪费
电话再甜美
传真再安慰
也不足以应付不能拥抱你的遥远
我的亲爱的你怎么不在我身边
一个人过一天像过一年
海的那一边
乌云一整片
我很想为了你快乐一点
可是亲爱的
你怎么不在身边
原帖由 kakaka1668888 於 2008-8-17 06:11 發表

喂喂一个月5見一見你好多傷感.你撹邊科
大个女要自立..
唔關自立的問題﹐我掛住我愛的人﹐唔通小小要求都唔可以??
點解呢到無灑人??