返回列表 回復 發帖
我無得去, 太遠了~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 04:07 PM 發表
噢噢噢。。有可能架...
相中邊個係你呀?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 04:44 PM 發表
哈。哈。。焦点至大个条肥野就是我咯。。
站立穿着白色衫...手指V .....是你嗎?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 05:10 PM 發表
哈。。哈。霸晒成个镜头的3/1喎。。紧是上镜啦。。。
啊,是穿着粉紅色衫那位型人嗎?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 05:22 PM 發表
型人???!!!?!?! 你咪咁讲啦。。。我会给人围攻架。。
等我囉個放大鏡看清楚先~~
放大

放大

放大
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 05:40 PM 發表
哦。。。 我觉得你玩紧我咯。。
好羨慕你地有網聚啊!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 05:41 PM 發表
你。。你去到咁尽??!!!
縮細

縮細

縮細
OK NOW!?
嘩, 不用放大鏡.......看清楚了~
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 01:30 PM 發表
我又出。。。我可以唔吸烟架。。
真係可以唔吸  !!? 能夠忍幾耐先 !!?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 01:31 PM 發表
哈。。哈。。咁下次的聚会你会出现吗???
好啊~~~

吃喝玩樂, 旅館, 機票~~你包
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 01:39 PM 發表
哦。。我在家没出去饮茶吹水的话。。一个星期。应该都可以的。。
那就不要飲茶,飲啤酒,ok?
不要吹水,只吹風~嘻嘻
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 02:08 PM 發表
哈。。哈。。你有潜在能力做废柴帮主啊。。。
有糧出?!?
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-6 01:46 AM 發表

靓姐每次都酱暴力...........
醬是什麼意思! 唔明..
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 01:42 PM 發表
哈。。哈。。原来鸡仔饼看唔明架。。。是这样的意思。。
醬=這樣

醬就好了! 明啦...嘻嘻