返回列表 回復 發帖
原帖由 rockyguo 於 2008-10-25 04:33 PM 發表

不留牙齿印
留下yam yam雞爪印~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-25 04:33 PM 發表
是啦!我会的!
yam yam gembira
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-25 04:45 PM 發表
那你就玩得开心点啦!我去
sweet sweet dream~~
原帖由 chfong2 於 2008-10-25 04:46 PM 發表
进来望望
hi~fong
your MM is not here
原帖由 CC517 於 2008-10-25 04:46 PM 發表

大大聲話你來了.
旺財乖, 快D去qq度捉老鼠玩~
hi hi~dickson
這裡有金樓?
原帖由 yicno 於 2008-10-28 01:29 PM 發表
有好多金啊~!快D来拾金啦~!
邊層樓有金執??
原帖由 yicno 於 2008-10-28 01:57 PM 發表
在地底,可能行行下踢到金都没定架~~!
踢到金就發達啦~
dickson, 有無貼士啊
原帖由 CC517 於 2008-10-28 02:27 PM 發表

貓屎就有, 比你啦.469818
旺財玩雜技越來越好, 可以去馬戲團表演
原帖由 CC517 於 2008-10-28 02:49 PM 發表

帶埋小雞去表演.469848
旺財表演"貓捉老鼠", "老貓燒鬚"等奇技, 一定大收旺場!
原帖由 CC517 於 2008-10-28 03:09 PM 發表

送燒雞翼, 實收得, 好過有得執.
送大獎: 新鮮採摘貓眼"石"
dickson, 你着黃色衫好醒目啊
小白旅遊回來變小黑