返回列表 回復 發帖
hi~dickson, 還有神秘獎金嗎?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-7 04:18 PM 發表
小白,你今晚有无去运动啊
dickson有做   

同你鬥鬥嘴時

口部運動
dickson, who got the gold pots??
dickson, 你幾時有個賭神勳章架??
原帖由 chfong2 於 2008-11-16 11:45 AM 發表

小白是上届烂赌鬼
賭錢輸鬼曬就可以出售勳章
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-16 11:45 AM 發表
有了两个月啦!我是上一届的赌神啊!刚好排在第五名啊!
已有了兩個月 唔好意思, 現在才注意到
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-16 12:36 PM 發表
yamyam...变美女
weekend可以扮靚靚
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-16 12:36 PM 發表
不要紧啦!这一次我肯定拿不到啦!
不要灰心~~加油啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-16 01:04 PM 發表

鸭仔不响度..扮靓D
dickson話要給我一千萬..............................包我
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-16 01:10 PM 發表
这次让给其他人吧!
善長人翁
hi hi~dickson
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-17 02:17 PM 發表
什么事啊!yamyam~~~~
你係唔係真的要包人地.....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-17 02:21 PM 發表
我是要你包我啊!不是我包你啊!
唔該伙計, 同我包起小白!!
原帖由 wongjj 於 2008-11-17 03:47 PM 發表
boss 比個靚女包起~~好 ar
你個BOSS要比1千萬我至包起佢咋
dickson~~~where are you?